hasret rüzgarları

ayrılık adından da anlaşılcagı gıbi o kadar kolay ve basit bir olay degil  bunu kim bulduysa gercekten hiç iy bir buluş olmamış yani geride kalan hüzün ayrılık göz yaşları hiçte kolay olmuyor bazen hele de insanın sevdıgı gidince ayrı bir devrım oluyor.

ınsanlar bazen kalbi param parca tuzla buz edip hiç bir şey olmamıs gibi gidiyorlar ya haı hiç bişey etmemiş gibi bide helallık isterler işte o andan sonra aklına neler gelıyorsa soylemek gerekli ama bazen oyle olmuyor susmak gerkıyor insanı yıkanda bu içine atıyosun da ne kadar tutabilcen içinde ki  bir yerden patlak veriyor cümleler kelimeler ifadeler şarkılar cok istekli dinledigin bir şarkıdan soguyorsun yaşantın bir anda koca bir boşluk oluyor bu boşlukta ne yapsan nasıl ayakta kalsan careler caresiz gibi geliyor .

Sonra yeniden başlamak için kararlar alıyosun yen sac sitili yeni şarkılar yeni ortamlar falanlar fılanlar ama gıden mutlu mu? bu cok ayrı bır tattır aslında ona bişey olmasını istemezsıın yada ısteyemezssin ama bazen öyle şeyler luyor ki düşsede bir ben vursam moduna girıyosun yaşanmışlıklar vardı ya hani o kadar soylenen sözler kurulan suslu yalan kelimeler epsi bir ruyadan ibaretmiş gibi oluyor belli bir zamandan sonra.

sonuca gelirsek somucta herkes herkestgen herşeyden kacıyor gıdıyor yarı yolda bırakıyor en iysi sana ayrılıkfdan bahsetmeyını yanı sensın o kendınsın sen kendını ne kadar cok seversen oda senı o kadar cok sever kendinle barişıksan gerisi cokda önemli degil mevzu bu aslında bu kadar kolay ...