aşk tende mi? kalpte mi?

aşk eskiden nasıldı okudugum kadarıyla cok duygusu yüksek bir havası vardı herkesin yaşamak isteyipte yaşayamadıgı duygulardı.

zaman gectikce bu duygular yerini farklı senoaryolara bıraktı eskiden aşk için dagı delen  aşk kahramanları vardı.

şimdi  aşka bakış acısı degişmiş inlar artık aşkı kalbte degil iki bacak arasında beş dakikalık zevklerde arar olmus.

aşkı para için yaşayanlara ne demeli peki aşk bu kadar alcaltılacak ne yapmış olabilir yada nasıl bir suç işlemişti aşk.

asıl hikayem şu insanlar gün gecctilce bazı şeylerın farkına vardıklarını sanıyolar ego ve gurur  duygusu kabarıyor insanlarda e ee öyle olunca da aşk ne yapsın ki aşkın sucu yok burda devreye tutku ve şehvet giriyor artık aşkın adı olmuş falan fila yalan dolan insalr nasıl başarabiliryor ki parası için birini sevmeyi yada makamı için altındaki araba için aşk bu kadar basitmiydı bu o kadar  anlamsız bi anı mı? yoksa tercih meselesımıydı insanlar karekterleriini bir gömlek gibi cıkarıp bi kenara nasıl bırakabildiler  nasılda yılan derisi degiştirir gibi degiştiler anlamsız.

oysa aşk insanlar için kıymet bilenler için güzeldi paçoz ve hayal kırıklarıyla dolu bir şey degildir aşk yaşanması gereken en güzel duyguşar tatlar aşktaydı oysaki şimdi aşklar şeklin ve paran ya da araban kadar oluyorsa olmasın daha iy daha güzel sahte insanlar sahte aşklar sahte ve yalandan geçirilen zaman!