TTNET Ortak Kota Kampanyası İnceleme

TTNET ortak kota kampanyası sayesinde artık hem evde hem de ev dışında tek bir fatura ve paket abonesi olarak internete bağlanabileceksiniz! Ortak kota kampanyası sayesinde artık tüm TTNET aboneleri diledikleri takdirde ADSL ve 3G kullanımını çok daha ekonomik ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek. Aile kullanımı için son derece ideal bir alternatif olan ortak kota sayesindea ile evinizdeki bireyler ADSL üzerinden internete bağlanırken siz de 3G ile ev dışındayken internet kullanabilirsiniz. Üstelik tek kota, paket ve ücretlendirme üzerinden! İnternette öyle dolaşırken bu kampanyanın içeriğini gördüm; ilgimi çekince sizinle de paylaşayım dedim. Aşağıda, kampanyayla ilgili bilgi veren bi' soru/cevap bölümü yer alıyor.

Başta TTNET ortak kota kampanyası olmak üzere diğer TTNET internet kampanyalarından herhangi birine online başvuruda bulunmak isterseniz, yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki ONLINE BAŞVURU FORMU resmine tıklamak.

Bu sayede hiçbir sıra beklemeden, evinizden,veya iş yerinizden hemen TTNET ortak kota kampanyası gibi paketlere abone olabilirsiniz. TTNET Ortak Kota Kampanyası ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların yanıtlarını ise aşağıda bulabilirsiniz.

TTNET Ortak Kota Kampanyası Sık Sorulan Sorular

Ortak Kota Paketleri ve Ücretleri

6 GB kotalı Ortak Kota NET6 paketinin ücreti 45 TL iken, kota sınırı olmayan Ortak Kota NETLİMİTSİZ adlı paketinin ücreti aylık 84 TL. Ayrıca ADSL modem bedelinin yanı sıra, ADSL bağlantı ücreti, TTNET Mobil 3G hat açılış vergileri ve 1,21 TL’lik telsiz kullanım ücreti de ücretlendirmeye dahil!

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Kampanyaya 24 aylık taahhütname karşılığında katılmak mümkün fakat yeni veya taahhütsüz abone olması gerekiyor başvuracak kişinin.

3G Desteği hangi operatör tarafından Sağlanıyor?

Mobil iletişimin AVEA tarafından gerçekleştirildiği bu paketlerine abonelik kapsamında 3G Mobil Modem bulunmamaktadır.

3G modemim yok, ne yapabilirim?

Aylık 3 TL taksitle sahip olabileceğiniz 3G Mobil Modem ücreti her ay fatura tutarına yansıtılmaktadır.

Tüm vergiler pakete dahil midir?

Bir defaya mahsus olmak üzere damga vergisi faturaya yansıtılmak kaydı ile tahsil edilmektedir.

Kotayı aşarsam ne olur?

Kota aşımı söz konusu olduğu takdirde 8 TL’lik 500 MB ek kota paketi tanımlanacaktır.

Maksimum kaç ek paket alabilirim? Ek paketler sonrasında internet hızım düşer mi?

Bir fatura döneminde en fazla 7 defa ek kota paketi tanımlanmaktadır. 7. ek kota paketinin limitini de aşan kullanıcıların fatura tutarı sabitlenip 3G hızı düşürülecektir. Yani taahhüt döneminde herhangi bir ayda 7. ek kota paketi de tanımlandığı takdirde fatura tutarı 101 TL olacaktır. Bu ücret taahhüt dönemi sonrasında 119 TL’dir ve maksimum fatura tutarıdır.

Limit aşımında ADSL hızı düşer mi?

Limitli paket kullanıcıları 25 GB limitine ulaştıklarında ADSL hızları düşürülecektir.

Ortak Kota NETLİMİTSİZ paketinde internet hızı sabit midir?

ADSL ve 3G kullanılmı 15GB’a ulaştığında 3G hızı 128 Kbps’a, ADSL kullanımı 50GB’a ulaştığında ise ADSL hızı 3 Mbps’a düşürülecektir.