Ayın Konusu Yarışması (Temmuz 2016)

Merhaba arkadaşlar,

Her ne kadar "Ayın Konusu" çatısı altında her ay en yüksek puanı toplayan üyemizi ödüllendirip, ilk 10'a girenleri de yayınlayarak emeklerine duyduğumuz saygıyı bir nebze olsun göstermeye çalışsak da, ülkemizde geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleşen darbe kalkışması ve bunun yol açtığı çalkantılı ortamdan ötürü, ekip olarak konsept değişikliği yapıp, konu belirlemeden, gönderilen yazıları olabildiğince değerlendirmeye almak suretiyle birinciyi belirlemeye karar verdik. 

Konusuz bir temmuz ayını geride bırakmış olmanın ve bütün bir ay boyunca ülkede yaşanan üzücü olayların gölgesinde de olsa birincimizin hakkını teslim etmeyi ihmal etmiyoruz. Ağustos ayı itibarı ile kaldığımız yerden devam edeceğimiz Ayın Konusu yarışmasının kurallarını okuyabileceğiniz adresi paylaşmayı ihmal etmeyelim: http://www.yazarcizer.net/sayfa/3/ayin-konusu-yarismasi 

Tüm yazarlarımızdan ricamız; olası kural güncellemelerine karşın sayfayı her ay düzenli olarak kontrol etmeleridir... Açılacak sayfada yazı içeriğinin sağ üst köşesinde, kuralların en son hangi tarihte güncellendiğini görebilirsiniz.

Lafı daha fazla uzatmadan Temmuz Ayı istatistiklerine değinelim... 49 yazarın katkısı ile 107 yazının yazıldığı bir ay olarak öne çıkan Temmuz ayında üyelerimiz 20000 civarında puan toplamayı başardı. Bu yazılar ise ay boyunca 11000'in üzerinde okundu. Bu bilgiler ışığında ilk 10 listemiz aşağıdaki şekilde oluştu...

Temmuz Ayı birincisi olan Tolgahan Yalçınkaya'yı tebrik ediyoruz! Kendisi ile irtibata geçilmiş, hediye için adresi alınmıştır. Bu arada unutmadan; bu ayın birincisinin ödülü "isme özel kupa". Güle güle kullanmasını, kullandıkça Yazarçizer Ailesi'ni hatırlamasını ümid ediyoruz. 

#YazarPuan
1Tolgahan Yalçınkaya937
2Hilal Tazegül756
3Didem Dursun679
4Gökcan Gürtekin574
5Ümit Öncü375
6Mehmet Kırkyar373
7Derya Kamış335
8Elif Yazici303
9Gözde Çağar302
10Melike Akkaya242