Ayın Konusu Yarışması (Ağustos 2016)

Koca bir Ağustos ayını ardımızda bıraktık sevgili Yazarçizerler! Her zaman olduğu gibi bu defa da yazımıza Ayın Konusu Yarışması ile ilgili kuralları bulabileceğiniz sayfa linkimizi paylaşarak başlayalım: http://www.yazarcizer.net/sayfa/3/ayin-konusu-yarismasi 

50 yazarın içeriğinin yayınlandığı Ağustos ayında 136 farklı eseri okuyucu ile buluşturduk. Katkıda bulunan 50 üyemize sonsuz teşekkürler... Yayınlanan içerikler ise 7000'den fazla okunma sayısı yakalayarak güzel bir rakama ulaşmış oldu. Editörlerimizin yazılara verdiği puanların ortalaması ise 46'da kaldı. 

Editör ekibinden daha fazla puan almak için, eserin belli bir konu etrafında şekillendiğinden, edebi değeri olduğundan, noktalama ve dilbilgisi hatalarından arındırmış olduğunuzdan emin olmanızı öneririz. İçerikleri yazdıktan sonra en azından bir defa okuyucu gözüyle incelerseniz, bir çok hatanın farkına varacağınızı söylemem yanlış olmaz. Üstünkörü yazılmış, çok sayıda hata içeren eserleri ya değerlendirme almıyoruz (otomatik olarak 0 puan) ya da çok düşük puan vererek yarışmaya dahil ediyoruz. Yazınıza önem verdiğinizi bize hissettirdiğiniz takdirde bizim de yazıya bakış açımız ister istemez değişiyor :)

Gelelim ayın birincisine... Geride bıraktığımız Ağustos ayını ilk sırada tamamlayan Ayseolca adlı üyemizi tebrik ediyoruz! Hediyesi ile ilgili kendisi ile irtibata geçtik. Gerekli bilgilerin temini sonrasında hediyesini tarafına en kısa sürede ulaştırmaya çalışacağız. Bu arada Ağustos ayının hediyesi "Poulika Çizim baskılı bez çanta"! Üyemizi tebrik eder, kullandıkça Yazarçizer'i ailesini hatırlamasını dileriz. 

# Yazar Puan
1 Ayşeolca 1438
2 Kadircan Öztürk 1211
3 Burhan Ün 1048
4 Gökcan Gürtekin 740
5 Sevinç Koçak 697
6 Ahu Öztürk 674
7 Namık Satır 649
8 Lütfi Elci 614
9 Melisa Ağaoğlu 596
10 Hilal Tazegül 578