AVEA Otomatik Ödeme Talimatı Verenler Kazanıyor

AVEA, en ekonomik cep telefonu operatörü olarak biliniyor pek çok kişi tarafından. Şimdi de düzenlemekte olduğu bu kampanya sayesinde abonelerini armağana boğacak gibi görünüyor. AVEA Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyası sayesinde 2012 Model Qashqai 1.6 Visia 4X2 M/T Euro 5 araba, 50 kişi Samsung N8005 Galaxy Note 10.01, 500 kişi de Avea Jet Modem kazanacak.

Kampanyaya Katılmak İçin

AVEA Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyası'na katılmak için pek çok enstrümanı kullanabilirsiniz. Avea Online işlem Merkezi , Avea çağrı merkezi, tüm Avea bayileri veya bankanız aracılığı ile AVEA faturanız için otomatik ödeme talimatı vererek kampanyadaki yerinizi alabilirsiniz.

Kampanyaya Şartları Neler?

Peki AVEA Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyası'na herkes katılabiliyor mu yoksa bazı şartlar var mı? Aşağıda, soru-cevap şeklinde kampanyaya katılım şartları yer almakta, ilgililere duyurulur...

  • Kapmanyaya Herkes Katılabilir mi?

Kampanyaya, 21 Kasım 2012 ve 21 Ocak 2013 tarihleri arasında yeni otomatik ödeme talimatı veren tüm AVEA müşterileri katılabiliyor.

  • Hangi otomatik ödeme talimatları geçerli sayılacak?

Anlaşmalı bankalar aracılığı ile kredi kartı veya vadesiz hesaplara verilen tüm otomatik ödeme talimatları kampanya kapsamındadır.

  • Çekiliş ne zaman gerçekleştirilecek?

Kampanya çekilişi 29 Ocak 2013 tarihinde 11:30'da halka açık olarak Akro Tanıtım Org. tarafından gerçekleştirilecek.

  • Ödenmemiş faturası bulunan kişiler kampanyaya katılabilir mi?

AVEA Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyası'na katılabilmek için müşterinin 21 Kasım sonrasında hattının kapatılmamış, geçmişe yönelik fatura borcunun da bulunmaması gerekmektedir.

  • Otomatik ödeme talimatımı çekilişten önce iptal edebilir miyim?

Hayır. Çekilişten önce otomatik ödeme talimatını iptal eden müşteriler çeliş haricinde tutulacak.

  • Kazanan müşteriler ne zaman açıklanacak?

Kampanyadan ödül kazanan müşteriler, 1 Şubat 2013 tarihli Star gazetesinin yanı sıra www.kimkazandi.com adresinden ilan edilecek.

  • Zaten otomatik ödeme talimatım var. İptal edip tekrar başlatırsam kampanyaya katılabilir miyim?

21 Kasım'a kadar aktif otomatik ödeme talimatı bulunan, bu aboneliklerini iptal ederek veya etmeyerek yeniden talimat veren müşteriler çekilişe dahil edilmeyecek.

  • Birkaç hediye kazanma ihtimalim var mı? Hediyeyi nakde çevirebilir miyim?

Her otomatik ödeme talimatının bir çekiliş hakkı vardır ve kazanılan hediyeler de nakde çevrilemez. Ayrıca birden fazla hediye kazanılması da mümkün değildir.