iPad Mini Fiyatları 329 Dolar mı?

iPad Mini Fiyatları ve Türkiye Çıkış Tarihi başlıklı yazımda değindiğim üzere iPad ile ilgili sızan bilgiler doğrultusunda "en düşük iPad mini fiyatı 329 dolar olacak" şeklinde yazı yazmıştım. Yarın, Apple tarafından iPad Mini tanıtımı gerçekleştirilecek; yani 23 Ekim 2012 tarihinde. Peki daha tanıtımı yapılmayan ürünün fiyatı ile ilgili bu bilgiler nereden çıktı?

Yarın yapılacak olan lansmanda 7.85 inç büyüklüğünde iPad Mini ve 13 inçlik Retina MacBook cihazının tanıtımı yapılacak. Steve Jobs döneminde son derece az olan Apple cihazları ile ilgili sızıntı miktarı son dönemde bir hayli arttı ve 9to5Mac sitesi gibi çeşitli sitelerde iPAd mini fiyatlarının ne kadar olduğuna dair pek çok bilgi paylaşıldı.

Sitede paylaşılan bilgilere göre en düşük ipad mini fiyatları 329 dolar dan başlayacak. Model özellikleri yükseldikçe iPad Mini'lerin fiyatları da 439 ve 529 dolar olacak şekilde artış gösterecek. Eğer 3G/4G desteği de varsa cihazda, ücrete 130 dolar daha eklenecek. Örnek vermek gerekirse WiFi özelliğine sahip en düşük hafıza kapasiteli iPad Mini 329 dolar. Bir de bu cihazlara 3G veya 4G özelliği eklenirse o zaman fiyat 329 dolar + 130 dolar şeklinde olacak.

Şimdi herkesin merakla beklediği "Acaba iPad Mini fiyatları gerçekten de kulaktan kulağa yayıldığı şekilde mi olacak?" sorusunun cevabını hep birlikte yarınki lansman sonunda öğreneceğiz.