iPad Mini Fiyatları ve Türkiye Çıkış Tarihi

Teknoloji harikası Apple iPad Mini, yakın bir zamanda çıkacak. Peki iPad Mini çıkış tarihi belli oldu mu ve iPad Mini fiyatları ne civarda değişiyor bir bilginiz var mı? Marka değeri artırma konusunda içinde bulunduğumuz yılı zirvede tamamlayan Apple tarafından 23 Ekim 2012 tarihinde tanıtımı yapılması planlanan iPad Mini ile ilgili çok sayıda söylenti dolaşıyor ortalıkta.

Bu yazıda size iPad Mini özellikleri ile ilgili bir bilgi vermeyeceğim. Onu başka bir yazıya bırakarak direkt olarak daha ortada dahi olmayan iPad Mini'nin ne kadar olacağına dair dijital platformlarda dolaşan bilgileri paylaşacağım. Apple'ın eski patronu Steve Jobs öldükten sonra şirketin piyasaya sürmeyi planladığı ürünlerle ilgili pek çok bilginin internete sızdığı bir gerçek. Hal böyle olunca 23 Ekim tarihi ile ilgili resmi bir açıklama olmamasına karşın, pek çok kişi tarihin doğruluğuna inanıyor. Çünkü iPhone 5 lansmanından da hatırlanacağı üzere ürünle ilgili ortada resmi bir açıklama yokken ilgili birçok bilgi internete düşmüştü. iPhone 5 videosu dahi sızmıştı.

Gelelim iPad Mini'nin fiyatına ve Türkiye çıkış tarihine... Tarih resmi olarak belli olmasa da 2013'ün ortalarında ürünün piyasaya sürüleceği söylentiler arasında. Ve yine MediaMarkt firmasının ürünle ilgili fiyat tablosunu gösteren bir resim internette kol geziyor. Aşağıdaki fotoğrafı inceleyerek iPad Mini fiyatlarını siz de öğrenebilirsiniz...

ipad mini fiyatları