Sony Xperia ion Fiyatı ve Özellikleri

Sony Xperia akıllı telefonlarının en yenisi, en şık ve gelişmişi olan Sony Xperia ion tüm dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye'de de satışa sunuldu. Satışının Turkcell İletişim Merkezleri aracılığıyla gerçekleştirildiği Sony Xperia ion 2012 Red Dot tasarım yarışmasından da ödül alarak çıkmış bir telefon olarak biliniyor.

Sony Xperia ion özellikleri de bir hayli dikkat çekici... 144 gr ağırlığındaki bu modelin ekranı 4.6 inç ve tamamen camdan oluşuyor. %100 cam olduğunu düşünüp "çabuk kırılır o" demeyin hemen; ekranda kırılma ve çizilmeyi önleyici film olduğundan bu tip durumlara karşı bir nevi sigortalı sayılır Xperia ailesinin yeni üyesi...

Türkiye sınırları içerisinde satışa sunulan akıllı telefonların en hızlı mobil internet bağlantısı imkanı sunan model olan Sony Xperia ion ile 42 Mbps'a kadar hızla internete bağlanabilmek mümkün. 12.1 MP gibi son derece yüksek kalitede bir kamerası bulunan bu telefonda HD video kaydı yapmak da mümkün.

4,6 inç ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip ekranda keyif içerisinde film izleyebileceğiniz gibi telefona entegre olarak gelen Fizy müzik uygulaması sayesinde de özgürce müzik dinlemenin farkını yaşayabilirsiniz.

Sony Xperia ion fiyatı ise son derece uygun gibi görünüyor... Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) ve aynı zamanda Turkcell'in anlaşmalı olduğu mağazalarda 24 aylık taahhüt karşılığında aylık 59 TL'den başlayan ücretlerle sahip olabileceğiniz Sony Xperia ion modeli ile akıllı telefonların atladığı çağ, cebinize gelecek. Turkcell'in kampanyalı paketlerinden birine başvuruda bulunarak aylık olarak ödeyeceğiniz 59 TL karşılığında siz de bir Xperia ion sahibi olabilirsiniz.

Sony Xperia özelliklerini ise ayrıntılı şekilde aşağıdaki tabloda görebilirsiniz (Büyütmek için resme tıklayın):

sony xperia ion özellikleri