Darwin Teorisi ve Ateizm Çelişkileri

*****Bu yazı hiç bir şekilde ateizmi , ateistleri ve darwin teorisini aşağılamak için yazılmamıştır.*****

Ateizm Tanrı'nın olmadığını, Her şeyin bir tesadüf olup süre gelen bir evrimle değiştiğini savunur.

Ateistler "Gözümle görmediğim, dokunamadığım Tanrı'ya inanmam" derler.Bu mühim işi yaratıcının yarattığı %50 yanılma payı olan duyulara yüklerler.Duygularda soyuttur. Elle tutulamaz, gözle görülemezler.Ama var olduğuna inanırsın. Duyguların var olduğunu ispatlayabilir misin? "Hayır" Çünkü elle tutulamaz,gözle görülemezler. Ancak Tanrı'nın var olduğuna yer yüzünde binlerce kanıt bulunmaktadır. Bu ateizmin apaçık bir çelişkisidir.

    Darwin Teorisi

Darwin Teorisi tamamen çelişkilerle doludur.Maymunun zamanla evrim geçirerek insan özellikleri kazanarak  ve tamamen insan olduğu savunulmuştur. Maymunun evrim geçirerek insan özellikleri kazandığını kabul  edersek (ki böyle bir şey imkansız),   peki maymun nasıl meydana geldi? bunun cevabını ateist  Türk bir bilim adamı şöyle açıklıyor;

"Bir maymun kendi kendisini çoğaltır (üretir)" dedi.  Ardından şu cevapla teoriyi kendi elleriyle çürüttü ;

"Bir protein en az 2.000.000 yılda oluşur" dedi. Bir hücrede en az 10.000.000.000 protein vardır. Buna göre  bir hücre matematiksel olarak 20.000.000.000.000.000 yılda oluşur. Bir maymunda ise  40 trilyon hücre vardır. bu bilgiye göre bir maymun 8.000.000.000.000.000.000 (...) yıl sonra %1 lik bir ihtimalle meydana gelir. Oysa Dünya' nın yaşı 4.500.000.000'dır. Ben sadece Darwin teorisinin çelişkisini sadece bunun üzerine kurmadım.

Aynı zamanda  Rus biyolog Alexander 1. Oparin

"Maalesef hücre kökeni, evrim teorisinin tümünü içine alan en karanlık noktayı oluşturmaktadır." demiştir. ( Origin of life, (1936) s.196)

Dünyanın en ünlü evrimcisi  Richard Dawkings'e :

"Kendi kendini kopyalama kabiliyeti olan molekül nasıl ortaya çıkmıştır?" denildiğinde  Dawkings şöyle şaşırtıcı bir yanıt verir:        

 " BİLMİYORUZ!!" 

Aynı zamanda sonradan kazanılan özellik iddası DNA'nın keşfedilmesiyle ortadan kalktı.

Charles Darwin kesinlikle "biz canlıların gelişmesini adım adım görüyoruz" dememiştir tam tersi "Eğer gerçekten türler öbür türlerden yavaş gelişmelerle türemişse  NEDEN SAYISIZ ARA GEÇİŞ FORMUNA RASTLAMIYORUZ ? NEDEN BÜTÜN DOĞA BİR KARMAŞA HALİNDE DEĞİLDE HER ŞEY YERLİ YERİNDE?" demiştir. (THE Origin Species  s.172, 280)

Aynı zamanda C. Darwin gözü incelerken  gözde bir evrimleşme olmadığını fark ederek kendi teorisini kendisi yıkmıştır.  Buna zıt olarak Kuran-ı Kerim "O, insanı bir alekadan (embriyodan) yarattı." (alak suresi 2. ayet) demiştir. Kuran-ı kerim insanı topraktan yarattığını ancak insanı bir embriyo ile sardığını söylemiştir.

Bizim elbette diğer inançlara saygımız vardır. Ancak insanların doğruları görmesini isteriz. Tüm dünyanın güvendiği bilimle insanların kandırılması başta bilim olmak üzere  vicdana sığmaz.Bu dünyada ki hiç bir şey  rastlantı eseri değildir.Her şey bir ölçüye göre yaratılmıştır. Bu gerçekler eninde sonunda  ortaya çıkacaktır.

Yine belirtmek isterim ki *****Bu yazı hiç bir şekilde ateizmi , ateistleri ve darwin teorisini aşağılamak için yazılmamıştır.***** 

Beni Twitter'dan takip edin https://twitter.com/#!/dnhamzaozer