Futbolda Gündem

Merhaba!

Kısa bir Özet...

Pazar günkü maçlar süpriz sonuçlandı. Sivasspor-Bursaspor maçında ilk yarı berabere biterken ikinci yarı 46' dakikada Michael Eneramo'nun attığı golle 1-0 öne geçen Sivasspor 59' ve 74' dakikalarda Morten Rasmussen'in attığı golle 3-0 öne geçen Sivasspor kendi evinde 3 puan alarak maçı bitirdi.Bu sonuç taraftarları ve iddaacıları şaşkınlık içinde bıraktı.

Almanya Bundesliga I liginde Köln-Hoffenhiem'i ağırladı.WerderB.-HertaB.'i konuk etti.Maçta WerderB'nin üstünlüğü göze çarptı.3' daki9' gelen golle ilk yarıyı önde kapatan Köln, ikinci yarı 64' dakika da gelen golle  2-0 öne geçen Köln maçı böyle bitirdi.kada gelen golle HertaB. öne geçti.23' dakika da Claudio Pizarro'nun attığı golle eşitliği sağladı. İkinci yarı 57' ve 63' dakikalarla gelen kırmızı kartla, HertaB. maça 9 kişi devam etmek zorunda kaldı.Skoru belirleyen golü ise yine Claudio Pizarro attı ve 90' dakika WerderB.'nin üstünlüğü ile tamamlandı.

İtalya Seire A liginde de Catania - Juventus'u ağırladı.22' dakikada Gonzalo Bergissio'nun golüyle 1-0 öne geçen Catania, ikinci yarı Milos Krasİc İn golüyle 1-1 eşitliği yakalayan Juventus 90' dakikayı berabere bitirdi.

DİKKAT!!!!!!

Günün maçları;

1. Galatasaray - Eskişehirspor  Tahmin: Ms 1

2.Getafe - Real Betis Tahmin : Ms 2

3.Rops - Mypa Tahmin: Ms 2

Bu gün S.Toto S. Ligde Galatasaray-Eskişehirspor karşılaşacak.G.saray 12. sırada ve 4 puanda Eskişehirspor ise 4. sırada ve  7 puanda G.saray'ın durumu pek iç açıcı değil.F. Terim ise yeni 11 ile sahaya çıkacak.Anketlerde ise G.saray'ın galib geleceği düşünülüyor.

İspanya Premier Lig'de ise  19. sırada olan Getafe, 1. sırada olan Real Betis karşılaşacak.Getafe hazırlık hariç son üç maçtır yenilgiyle ayrılmış.Real Betis ise Hazırlık dahil hep Galibiyetle ayrılmış. Ben Real Betiss'in bu maçı bırakmayacağını düşünüyorum.

Finlandiya Veikkausliliga liginde ise Rops - Mypa'ı konuk ediyor.Rops düşme potasında ve 14 puanda , 3 puanı alsa bile potadan kurtulamayacak.Mypa maçı alırsa 7. sıraya yükselme şansını yakalayacak.ancak Mypa son 4 maçtır yenilgi üstüne yenilgi almış durumda.

(Sorularınızı Yorum Olarak Atabilirsiniz)

Etiketler: futbol gündem maç