Futbolda Pazar

Merhaba!

Spor Toto Süper Lig de günün maçlarından birisi de Beşiktaş-Antalyaspor maçı.Beşiktaş . sırada Antalyaspor ise 7. sırada iki takımda 6 puanda. 2007 den bu yana yapılan maçlarda hep galip gelen taraf Beşiktaş olmuş. Beşiktaş'ın 4 sakat 1 cezalı olmak üzere 5 oyuncusu maçta yer alamayacak.Beşiktaş'ın en önemli kozlarından biri olan Quaresma cezalı olduğu için bu maçta top koşturamayacak. Antalyaspor şuan için sessiz. Bir diğer maç ise Sivasspor-Bursaspor maçı, taraftarların gözünde Bursaspor şimdiden galip.Bursaspor 5. sırayı Beşiktaş'a bırakmak istemediğinden bu maça 4 kolla sarılacaktır.Sivasspor ise 14. sırada ve 4 sakat 1 cezalı olmak üzere 5 oyuncusu maçta yer almayacak.Sivasspor için zor Bursaspor için kolay bir maç olacağa benziyor.

Dünkü maçta Trabzonspor-Karademir Karabük'ü 3-1 yendi.Trabzonspor 26' dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti.Ancak 35' dakikada Florin Cernat'ın golüyle 1-1 berabere kalan Trabzonspor ilk yarıyı beraberlikle kapadı.İkinci yarı 51' ve 73' dakikada Burak Yılmazın golleriyle Trabzonspor 3-1 lik skorla maçı noktaladı. Burak yılmaz ise hat trick yapma sevincini yaşadı.16. sıradan 8. sıraya yükselen Trabzonspor 5 puanda.

Bir diğer maç ise Manisaspor-Büyükşehir Bld.maçı.44' dakikada Doka Madureira'nın attığı golle ilk yarıyı önde bitiren Büyükşehir Bld. 90' dakikada Pierre Webo maçın skorunu belirliyor.Büyükşehir Bld. 3.lükten 1.liğe yükselmenin sevincini yaşıyor.

Almanya Bundesliga I liginde ise Köln Hoffenheim'ı konuk ediyor.Hoffenheim için çok zor bir maç olacak.Neden mi? Çünkü tamtamına 7 tane sakat oyuncusu bulunmakta.Köln'ün de 3 sakat 1 cezalı oyuncusu var.İki takımda maçı almak istiyor.Şuana kadar yapılan anketlerde Hoffenheim galip geleceği düşünülüyor.

W.Bremen ise H.Berlin'i konuk ediyor. 3. Sırada olan W.Bremen bu maçı alıp 2. sıraya yerleşmeyi hedefliyor ancak W.Bremen'nin 5 sakat ve 1 cezalı oyuncusu toplam 6 oyucusu bu maçta yer alamayacak.

Bildiğiniz gidi B.münih, B.leverkusen'i konuk etti.B.münih 5' , 19' dakikalarda gelen gollerle ilk yarıyı önde kapat B.münih ikinci yarı 90' dakikada gelen golle maçı 3-0 tamamladı.B.leverkusen ise B.münih filelerini havalandıramadı.

İspanya premier lig'de S.Gijon R.Santander'i ağırlıyor.S.Gijon 4 maçtır sadece 2 puan alabilmiş durumda. R.Santander ise 4 maçtır hiç galibiyet alamayarak 0 puanda 20. sırada yer almakta.S.Gijon düşme potasına inmemek , R.Santander ise düşme potasından kurtulmak için mücadele verecek.

İngiltere premier lig'de Arsenal-Bolton maçında Arsenal'ın 46' dakika da Van Persie'nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Arsenal, ikinci yarı yine V.Persie'nin 71' attığı golle 2-0 öne geçti.89' dakikada Alexandre Song'un gol atmasıyla 3-0 öne geçen Arsenel maçı böyle bitirdi.

Hayırlı Pazarlar.

(Sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz)

Etiketler: İspanya futbol lig