Anti-Twin İncelemesi, Kullanımı, Özellikleri

Bir süredir yazı yazmaya ara vermiştim. Hele ki programlar kategorisinde yazmayalı çok uzun zaman oluyor sanırım =) Uzun bir aradan sonra okuyucular için Anti-Twin inceleme yazısı ile bu kategoriye dönüş yapayım dedim...

Bilgisayarınızda aynı klasör ya da dosyalardan birkaç tane var ve bunları silmek, aynı dosyaların bilgisayarınızda kapladığı fazla yerden kurtulmak mı istiyorsunuz? O zaman Anti-Twin tam size göre.

Özellikle mp3 dosyalarının bilgisayarda birkaç tane bulunduğu çok olur. Aynı sanatçının eserleri farklı kaynaklardan bilgisayara kopyalanır ve tek tek kontrol edilmez "Acaba bu şarkı daha önce bilgisayarımda var mıydı?" diye... İşte bu dikkatsizlik ve özensizlikten ötürü bilgisayarınızın hard diskinde gereksiz yere alan işgal edilir.

Kimi zaman birkaç gb büyüklüğüne ulaşan kopya dosyaları bilgisayarınızda aramaya üşeniyor ve "Ben bulamam bu dosyaları tek tek inceleyerek kardeşim" diyorsanız, o zaman Anti-Twin programını kullanmanızı şiddetle öneririm.

Küçük boyutu ve ücretsiz olmasını da vermiş olduğu avantajların yanı sıra Türkçe dil seçeneğinin de mevcut olması, her kesimden kullanıcı için ideal bir yazılım haline getiriyor Anti-Twin adlı programı.

Kurulum gerektirmeyen, yükledikten sonra tıklayarak çalıştırabileceğiniz bir program olan Anti-Twin kullanımı inanılmaz derecede basit. Bilgisayarınızdaki aynı dosyalar, farklı isimlerde dahi olsa tespit etmeniz bu programla çok kolay.

Piksel ya da boyut gibi sıralama opsiyonları olan Anti-Twin programı sayesinde bilgisayarınızda büyük boş alanlar yaratabilir, aynı dosyaların kapladığı gereksiz alanı temizleyebilirsiniz. Hem ücretsiz, hem de Türkçe olan Anti-Twin programını Anti-Twin linkine tıklayarak yükleyebilirsiniz.