Ramazan Karasu - Sükût ve Ölüm TV Haberi

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Ramazan Karasu'nun başrolünde yer aldığı ve birçok kısa film yarışması için birinciliğin en büyük adaylarından olan Sükût ve Ölüm adlı kısa film ile ilgili bir yazı yazıp, Sayın Karasu ile gerçekleştirmiş olduğumuz bir röportajı yayımlamıştık. Bu yazımızda da Karasu'nun geleceğe yönelik planlarına değineceğiz ve Sükût ve Ölüm fragmanı ile sizleri baş başa bırakacağız.

Ramazan Karasu 'Sükût ve Ölüm' adlı filmin karakterini canlandırmak için 7 ay annesinden ayrı kaldığını ve son 3 hafta annesiyle bilerek irtibata geçmediğini belirterek bunun da filmin karakterini yansıtmasında etkili olduğunu söyledi. Oyunculuk için belli bir eğitim aldığını ve ilerleyen zamanlarda çok farklı karakterleri yansıtan projeler düşündüğünü belirten Karasu yaptığı filmin sonuçlarını olumlu bir biçimde aldığını belirtti.

Yapımcılığını Evrensel Medya ile Rakhshan Movies Network’ün yapacağı ilk Türk-Hint yapımı olan ve 3 milyon dolara mal olacak ‘SÜPER RAKSTAR’ adlı filmin önemli karakterinden birini canlandırmak için medya patronlarından olan Ali Avcı tarafından yapılan teklifi kabul eden Karasu film için sıkı bir hazırlık sürecine girdiğini belirtti. Mart 2012’de gösterime girmesi planlanan film; Türkiye ve Hindistan başta olmak üzere Kuzey ve Güney Kore, Çin ve Arap yarımadasında izleyici ile buluşacak.  Her iki tarafı da oldukça heyecanlandıran projeye sinemanın duayen senaristi Safa Önal da danışmanlık yapıyor. Karasu son olarak filmin Hindistan, İstanbul ve Adıyaman’da çekileceğini belirterek filmin Türkiye ve Adıyaman’a çok büyük turizm kapısı aralayacağını ve bunun Adıyaman’ın geç kalınmış bir hayalini gerçekleştirmek için önemli bir adım olduğunu belirtti. Hayallerinin gerçek olmasının sevinciyle hedefleri olan herkese şu temennide bulundu:”Kimse değil sizin inanmanız yeterli”.