Twitter ile Facebook Hesapları Nasıl Bağlanır?

Twitter hesabı ile Facebook hesabı arasında bağlantı oluşturma ile ilgili çok soru soruluyor bu aralar... Ben de bu konuyla ilgili bir yazı yazayım dedim =) Twitter kullanıcıları, özellikle siteye Türkçe dil seçeneği de eklendikten sonra pek bi' artış gösterdi ve bu yüzden olsa gerek; Twitter'da yazdıklarının Facebook hesaplarında da görüntülenmesini istiyor ve hep bir ağızdan:"Benim neden püskevitim yok?" nidaları atıyor =)

İşte siz de Facebook Twitter birleştirme işleminin nasıl yapıldığını merak ediyor ve Twitter Facebook eşleştirme olayını yapmak istiyorsanız, doğru yazıyı okuyorsunuz demektir =)

Twitlerinizi Facebook hesabınızda da görmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Facebook hesabınıza girip, sayfanın en üstündeki "Arama" bölmesine 'Twitter' yazmak. Sonuçlar içerisinde 'Twitter' adlı bir uygulama yer alacak. O uygulamanın sayfasını açtıktan sonra, o uygulamaya izin vermeniz yeterli olacaktır.

Eğer "Your Facebook & Twitter accounts are connected!" şeklinde bir uyarı gördüyseniz, işleminiz tamamdır! Facebook ve Twitter hesaplarınız arasında bağlantı kurmak istiyorsanız, bir önceki paragrafta yer alan işlemleri yapabilirsiniz. Tabii ki farklı yollar da mevcut Twitter Facebook entegrasyonu için fakat en kolayı ve zahmetsiz olan yöntem bu.