Kristal Klaket Kısa Film Yarışması - Sükut Ve Ölüm

Bu yıl 5.si düzenlenecek olan Kristal Klaket Kısa Film Yarışması T.C. Kültür Bakanlığı ve İ.B.B. Kültür A.Ş.’nin katkılarıyla düzenlenmeye devam ediyor. Kristal Klaket Kısa Film Yarışması son katılım tarihi ve başvuru şartları henüz resmi olarak açıklanmadı. Sitesinde yer alan bilgiler, son yarışmaya ait... Fakat yarışmaya katılmak isterseniz, kendi kısa filminizi çekerek, yarışma şartlarının açıklanmasını bekleyebilirsiniz.

Ben de bu yazıda, sizlere Sükut ve Ölüm filmi ile ilgili bilgiler sunacağım... Öncelikle Ramazan Karasu Production aracılığı ile takipçilerin bilgilendirildiği, filme ait ayrıntıların paylaşıldığını belirteyim...

sükut ve ölüm kristal klaket yarışması

Kısa film alanındaki tecrübelerinin de yardımı ile Kristal Klaket Kısa Film Yarışması'na "Sükut ve Ölüm" adlı kısa film ile katılmayı düşünen Ramazan Karasu ve ekibi, yarışmanın en iddialı adayları arasında... 2008 - 2011 yılları arasında "Keskinkılıç" ve "Mezopotamya" adlı iki kısa film çeken ekibi ile birlikte hem senaryosu, hem de görüntü kalitesi bakımından, benzerlerine oranla bir hayli iddialı bir yapım olarak öne çıkıyor Sükut ve Ölüm.

sükut ve ölüm kristal klaket

Senaryosu ile 1 yıldan uzun süre uğraştığını söyleyen Ramazan Karasu'nun Kristal Klaket Kısa Film Yarışması için son derece iddialı olan Sükut ve Ölüm adlı yapıtı ile ilgili birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istiyorum... Filmle ilgili afiş ve fragmanlar yayımlandığında, onlara da Yazarçizer farkıyla sizlere ileteceğim =)