uTorrent 3.0 Stable Çıktı!

Daha önce sevgili Abdullah'ın "uTorrent 2.2 Yeni Versiyon İndir" başlıklı konusu ile yeni versiyonunu bildirdiği uTorrent programının son sürümü geçtiğimiz günlerde yayına girdi. Oldukça profesyonel bir arayüze sahip olan uTorrent 3.0 Stable, eski konuda da bahsedildiği gibi arayüz şikayetlerini yok edecek bir sonuç çıkarmış ortaya.

Yeni versiyon ile gelenlere de değinecek olursak, en çarpıcı özellik Torrent Rating olsa gerek.. Kullanıcıların oylamaları sonucu ortaya çıkan rating puanı, herkese gözükerek o torrent dosyası hakkında kullanıcının fikir sahibi olmasını sağlayabiliyor. Gerçekten iyi oylara sahip olmayan bir dosyayı indirmekten genelde çekinilir. :) Parçalama ve birleştirme işlemlerinde de eskisine göre daha iyi sonuçların alındığı uTorrent 3.0 Stable, en iyi performansı almak için programlanmış gibi duruyor.

Daha önce uTorrent kullanımı hakkında bilgi sahibi olmayan yeni kullanıcıların bile rahatlıkla kullanabileceği kadar basit arayüze sahip olan uTorrent 3.0 Stable, alpha ile bünyesine kattığı taşınabilir mod özelliğini de kararlı hale getirmiş durumda. Bu özellik sayesinde, büyük boyutlu dosyaları başlattığınız bilgisayarda bitirmek zorunda değilsiniz. Örneğin, masaüstü bilgisayarınızda yüklemeyi başlattığınız 4gb boyutundaki bir dosyayı, taşınabilir mod sayesinde başka bir bilgisayarda indirmeye devam edebilirsiniz.

Webseeding ile ilgili bildirilen tüm sorunlar da çözülmüş gibi duruyor. RC8 versiyonunda hiçbir değişiklik yapmadan 3.0 stable olarak yayınlayan uTorrent ekibi, gerçekten iyi bir iş çıkarmış! İndirme bağlantısını aşağıda bulabilirsiniz:

İndir: uTorrent 3.0 Stable