Ayın Konusu Yarışması (Mayıs 2016)

Merhaba arkadaşlar,

Biraz gecikmeli de olsa, geçtiğimiz Mayıs ayının sonuçlarını açıklıyoruz. Kişisel sebeplerden ötürü, konuyu bir hafta geciktirmiş olsak da sonunda vakit bulabildik ve sonuçları sizlerle buluşturduk. Her konuda olduğu gibi, detaylara girmeden önce Ayın Konusu yarışmasının kurallarını okuyabileceğiniz adresi paylaşalım: http://www.yazarcizer.net/sayfa/3/ayin-konusu-yarismasi 

Tüm yazarlarımızdan özellikle bu sayfayı takip ediyor olmalarını rica ediyoruz.

Gelelim yeni format ile Mayıs ayında devreye giren Ayın Konusu tablomuza. Bu tabloda artık ayın konularına yazılan yazıları sınırlandırıp, diğer yazıları da sisteme dahil ederek, puan tablosuna girmeyen yazı bırakmamış olduk. Geçtiğimiz ay toplamda 118 yazı yazan yazarlarımız, bu yazıların 24 tanesini ayın konularından seçmiş. 13.000'den fazla okunma sayısına ulaşılmış ve yazarlarımız toplamda 25.000'in üzerinde puan kazanmış. Ayrıca 52 farklı yazarın yazılarının değerlendirildiğini de belirtmemizde fayda görüyorum. Bu sonuçlara göre oluşan puan tablosu aşağıdaki gibidir.

#YazarPuan
-Ali Rıza Coşkun4379
1Damla İşeri3423
2Ayşenur Ergenç 3392
3Esra Nur2359
4Koray Bulut913
5Cem Onur Seçkin839
6Betül Yavuz792
7Şeyma Sarıkaya 568
8Aslı Yavuz Sert516
9Emrehan Ceylan494
10Fatma Yıldız467

Geçtiğimiz ay Ali Rıza Coşkun birinciliğe sahip olduğu için, bu ay tablonun en tepesinde yer almasına rağmen kurallar gereği iki ay üst üste birinci olamayacağı için Damla İşeri hanımefendi birinci oldu. Dolayısıyla hem Ali Rıza beyi hem de Damla hanımı tebrik ediyoruz. Geçtiğimiz ayın hediyeleri ile ilgili Damla hanım ile irtibata geçeceğiz.

Yeri gelmişken, geçtiğimiz ayın hediyeleri


  • Paulo Coelho - Simyacı
  • A.Ali Ural - Posta Kutusundaki Mızıka


Mayıs Ayı hediyeleri

Siz değerli yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Önerileriniz ile sistemimizi daha iyi hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Kaleminize sağlık.