Ayın Konusu Yarışması (Haziran 2016)

Merhaba arkadaşlar,

Geride bıraktığımız bayram münasebeti ile 10 günlük gecikme ile Haziran ayının sonuçlarını açıklıyoruz. Bu vesile ile hepinizin geçmiş bayramını tebrik ediyorum. Yorucu süreçlerin ardından affınıza sığınarak bizler de bayramı tatil ile geçirenlerden olduk. Her ay olduğu gibi, detaylara girmeden önce Ayın Konusu yarışmasının kurallarını okuyabileceğiniz adresi paylaşalım: http://www.yazarcizer.net/sayfa/3/ayin-konusu-yarismasi 

Tüm yazarlarımızdan özellikle bu sayfayı takip ediyor olmalarını rica ediyoruz.

Gelelim Haziran ayında oluşan tablomuza... Oldukça geniş bir tabloyu geride bıraktık, 53 yazarımızın katkısıyla oluşan bir tablo ortaya çıkardık. Toplamda 106 yazının yazıldığı Haziran ayında "Ayın Konusu"na dahil olan yazı sayısı 25 oldu. 11.000'den fazla okunma ile oldukça iyi bir ay geçiren yazarlarımızın bu yazılardan kazandığı toplam puan ise 26.000 dolaylarında. Bu sonuçlara göre aşağıdaki gibi bir puan tablosunun oluştuğunu söyleyebiliriz.

#YazarPuan
1Ali Rıza Coşkun4631
2Adem Ölmez1975
3Ümit Öncü1872
4Muhammed Harun Çağrıcı1593
5Didem Dursun1021
6Deniz Yiğitdöl981
7Damla İşeri755
8M.M677
9Cem Onur Seçkin605
10Minal Karadoğan582

Yukarıdaki tablomuzda da görüldüğü üzere, en yüksek puanı alarak birinci sıraya yerleşen Ali Rıza Coşkun beyefendi Haziran ayının birincisi oldu. Geçtiğimiz ayın hediyeleri ile ilgili kendisi ile irtibata geçeceğiz.

Yeri gelmişken, hediyelerimizi de hatırlatalım.


  • Kazım Emre Ağralı - Gayr-i Mümkin


Haziran Ayı hediyeleri

Geçtiğimiz ayın hediyesinin yanında bir de keyifle kahvenizi yudumlamanız için kahve fincanı yolluyoruz efendim. :) Bu vesile ile tekrar siz değerli yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Önerileriniz ile sistemimizi daha iyi hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Kaleminize sağlık.