Ayın Konusu Yarışması (Mart 2016)

Merhaba arkadaşlar,

Biraz gecikmeli de olsa, bir ayın daha yarışmasını geride bıraktık ve birincimizi belirledik. Zaten yazarlarımız panele girdiği zaman puan durumunu ve dolayısıyla birinci olan yazarımızı görebiliyorlardı. Şimdi de siz değerli ziyaretçilerimize ilan etmiş oluyoruz. Ayın konusu yarışması ile alakalı bilgisi olmayan arkadaşlarımızı bu adrese alabiliriz: http://www.yazarcizer.net/sayfa/3/ayin-konusu-yarismasi

Geçtiğimiz ay, oldukça çekişmeli ve bir o kadar dolu dolu yazıların geldiği bir ay oldu. Yazarlarımız kıran kırana geçen ayı şaşırtıcı istatistiklerle geride bıraktılar. Şöyle bir geçtiğimiz aya bakacak olursak, toplamda 56 yazı ile şimdiye kadar ki en çok yazı yazılan ay ünvanını Mart ayına vermiş olduk. Bu yazılar 23.000'den fazla okundu ve 200'den fazla yorumlandı. Yazarlarımız bu kıran kırana geçen ayda 12.000'e yakın puan topladı. Geçtiğimiz aya göre, puanlamayı değiştirdiğimiz için total puan daha az görünse de, yazı sayısı, yorum sayısı ve okunmaya baktığımızda en dolu aylardan oldu.

Ancak şevkimizi derinden sarsan durumlar yaşanmadı da değil. Açık konuşmak gerekirse, yarışma boyunca çok yoğun bir şekilde gelen yorumlar ve birden bire artış gösteren okunma sayılarını analiz ettiğimizde sonuç aşağıdaki tablodan çok daha farklı olabilirdi. Toplamda 300 kadar yorum 'spam' olarak yaftalanarak onaylanmadı. Gönderilen bazı yazılar, birebir alıntı olduğu için reddedildi. Hâl böyle olunca, yaptığımız işi biraz da sorgular olduk. Ama bir tane yazarımız bile içten paylaşımlar yapıyorsa, onun şevkini kırabiliriz düşüncesi ile hassas hareket etmek için maksimum gayreti gösterdik ve duruma olabildiğince tutarlı müdahaleler ettik. Bundan sonra sistemi birazcık değiştireceğimiz için böyle sıkıntılar yaşanmayacağını düşünüyoruz. Lafı çok uzatmadan geçtiğimiz haftanın puan tablosunu da şöyle verelim:

#YazarPuan
1Keziban Sarı3525
2Koray Bulut3466
3Ali Rıza Coşkun888
4Dilara Duran846
5Melike Yücel318
6Kadriye Sünel275
7Mehmet Çağrı 264
8Mine İnci260
9Kamuran Kabak258
10Nagihan Baş238

Geçtiğimiz ayın hediyeleri

  • José Mauro de Vasconcelos - Şeker Portakalı
  • Harper Lee - Bülbülü Öldürmek

Ayın Konusu Yarışması Mart Ayı Ödülleri

Siz değerli yazarlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Böyle de devam edeceğiz. Nisan ayının konularını da pek yakında hediyeleri ile birlikte açıklayacağız.

Kaleminize sağlık...