AİBÜ Kampüs İçi Ring Servisi Başladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi de, birçok üniversitede hali hazırda uygulanmakta olan kampüs içi ring hizmetini 31 Mayıs itibarı ile başlattı. Üniversite sayfasında gezerken duyurular bölümünde, aşağıda da bir kopyasını göreceğiniz açıklama yer alıyor. Kısaca özetlemek gerekirse sabah 08:15 ile akşam 20:15 arasında hizmet vermek suretiyle kampüs içerisinde yarım saatte bir olmak üzere sürekli servis hizmeti verilecek.

Gerçi bu hizmet şimdiye kadar ücretsiz bir şekilde yapılıyordu :) Kampüs için dolaşım ücretsizdi. Yani Karaköy'lü şoför amcalarımız sağolsun para almıyordu :) Fakat Bolu'da öğrenciye "para" gözüyle bakıldığından olsa gerek, böyle bir uygulama hayata geçirilmiş.

Bu vesileyle, başta yaz okulunun kalkmasının önündeki en büyük engel olan Karaköy ahalisine sevgi ve saygılarımı sunuyorum... Sağolun... Siz olmasanız bizi kimler yolacaktı? Allah hepinizden razı olsun :) Biraz da insaf, merhamet falan versin...

Üniversitemizin İzzet Baysal Kampus alanı içinde 23 Mayıs 2011 pazartesi gününden itibaren Bolu Belediyesi otobüsleri ile ring servis uygulaması başlatılmıştır.

Ring servis; Merkez öğrenci durağından her yarım saatte bir kalkacak, şehre giden yolu takip edip Karaköy kavşağından dönerek üniversite istikametinde devam edecektir.

Ring servis, haftanın 7 günü sabah saat 08.15 de başlayıp akşam 20.15 de sona erecektir.

Servis ücreti 25 kuruştur.

Servis güzergâhı ve durakları: Merkez Öğrenci Durağı-Mühendislik Mimarlık Fakültesi Durağı-Rektörlük Durağı-Tıp Fakültesi Durağı-Sağlık Yüksekokulu Durağı-Yüzme Havuzu Durağı-Karaköy Durağı-Yüzme Havuzu Durağı-Sağlık Yüksekokulu Durağı-Tıp Fakültesi Durağı- Rektörlük Durağı-BESYO Durağı-Öğrenci Yemekhanesi Durağı-Kredi ve Yurtlar Kurumu Durağı- Merkez Öğrenci Durağı.