Operation Flashpoint Çıkış Tarihi

Operation Flashpoint : Red River çıkış tarihi belli oldu. Codemasters tarafından yapılan açıklamaya göre satış rakamları milyonlara ulaşan oyun Operation Flashpoints çıkış tarihi Avrupa sınırları içerisinde 21 Nisan 2011 olarak belirlendi. Daha önceki versiyonunun milyonlarca sattığını düşünecek olursak, Red River satış rakamları ile ilgili fikir sahibi olmak da çok zor olmasa gerek. Zira grafik yönünden çok daha üst düzeyde...

Operation Flashpoint İncelemesi

Codemaster, oyun ile ilgili olarak yayımladığı videoda Tacikistan'da gerçekleşen savaşı, Onbaşı Ryan Balletto'nun gözünden anlatıyor. Operation Flashpoints : Red River oyununu alanların hangi arazilerde, ne şartlarda savaşacağına dair görüntüler içeren oyun videosu Tacikistan'daki harikulade dağları, yamaçları ve arazileri resmetme adına hoş bir görsel zevk sunuyor.

Otantik fakat gerçek piyade deneyimi yaşatmayı amaçlayan oyun, Tacikistan'da geçse de, kullanılan silahlar, teknoloji, farklı bir ülkedeymişsiniz izlenimi de verebilir. 4 farklı sınıftan birine katılma şansı bulunan oyun, tekrarlanabilirliği de olduğu için iyice eğlenceli bir hâl alıyor.

Avrupa'da 21 Nisan 2011 tarihinde piyasaya çıkması beklenen Operation Flashpoints : Red River, Xbox 360 ve PlayStation 3 için oynanabilir olacak.