NBA Elite 11 Resmen İptal Edildi

Electronic Arts adlı firma tarafından gelenekselleşen ve herkesin bildiği bir oyun olan NBA Live'in yeni versiyonu olarak piyasaya çıkması planlanan oyun NBA Elite 11 yapılan resmi açıklamada belirtildiği üzere iptal edildi ve biz de NBA Elite 12 çıkış tarihi ile ilgili haber arayışına girdik :) Oyun severlerin her yıl yeni bir NBA oyunu çıkmasına alıştığı aşikar :) Sürekli piyasaya sürülen spor oyunlarının baş mimarı olan Electronic Arts, bu sefer strateji değişikliğine gitmiş olacak ki, çıkarılması beklenen NBA Elite 11 adlı oyunun iptaline karar vermiş. Normalde, sürekli olarak bi' Fifa-NBA ikilisinin piyasada gezdiğine şahit olurduk fakat NBA 2K ile rakip olarak çıkan NBA Elite 11 için aynı şey söz konusu olamayacak galiba...

NBA Games tarafından üretilen NBA 2K serisi öyle bir yükselişe geçti ki, artık NBA Live serisinin esamesi okunmuyor :) NBA Live, oyunseverlerin beklentilerini karşılamayınca, NBA hayranları da kendilerini NBA 2K oynamaya vurdu galiba :) Bu gelişmeler üzerine Electronic Arts zamanında bir açıklama yapmış, büyük reklamlarla destekledikleri isim değişikliğini duyurmuşlardı. Fakat o kadar para harcayıp reklam yaptıkları NBA Elite 11, piyasaya çıkmayacak. Dönene dedikodulardan sonra zamanında yapılan NBA Elite 11 çıkış tarihi üzerinden belli bir süre geçtikten sonra EA yetkilileri de dayanamayıp resmi açıklamayı yaptılar.

NBA Elite 11 oyununun aslında düşünüldüğü kadar iyi olmadığını, o yüzden piyasaya sürmediklerini belirten yetkililer "Oyunu piyasaya sürseydik, sadece yeni oyun çıkarmak için çıkarmış olacağımızdan dolayı oyunu iptal etme kararı aldık" demiş. İyi de etmiş :) Biz de şimdi NBA Elite 12 çıkış tarihi için beklemeye başladık ne yapalım artık :)