3D iPhone Geliyor!

Büyük oyuncak firmalarından biri olan Hasbro tarafından üretimine başlanması planlanan bir oyuncak sayesinde 3D iPhone artık hayal olmaktan çıkıyor. Görüntü teknolojilerinde oldukça uç noktalarda dolaşıldığı günümüzde, şimdi de iPhone ile 3D teknolojisi buluşuyor... Hasbro, iPhone ve iPod Touch ürünlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği gözlük benzeri ürün sayesinde bu iki mobil cihazda 3D görüntüleri izlemeyi mümkün kılıyor. İlk olarak 3D gözlük olarak tasarlanan ürün, Hasbro sayesinde bir dürbün modeli halini almış. Dürbün üzerinde ise, iPhone ve iPod Touch ebatında bu iki mobil cihazın takılması için bir boşluk bulunuyor. Ürün adı ise My3D olacak.

Peki My3D Özellikleri Nasıl Olacak?

Hasbro CEO'su Brian Goldner My3D çıkış tarihi ve özellikleri ile ilgili şunları söylemiş:"My3D sayesinde 360 derecelik herhangi bir ortamda olmak, akvaryumda balıklarla birlikte yüzmek ya da 3 boyutlu herhangi bir aktiviteyi gerçekleştirmek bu ürünle artık mümkün. My3D çıkış tarihi ise 2011 bahar ayları olarak düşünülüyor".

Apple tarafından yoğun bir biçimde destek gören bu ürün için özel uygulamalar geliştirilmesi bekleniyor. My3D satış fiyatı ise Amerika içinde 30 dolar olarak düşünülüyor.