Rab'ler

Geçenlerde yolda bir miktar para buldum. Sıkışıktım da aslında ama o haram. Referansım belli benim. Ben dindar bir insanım. Ben iyi bir insanım. Okudum, sordum falan; bu ihlaslı din ne diyorsa ona göre hareket ettim. Çok da zor olmadı aslında. Benim inancım tam. Önce bir düşünürüm, sorarım Rabbim ne diyor. 

Geçenlerde bir arkadaşa nasıl kızdım anlatamam, içim içimi yiyor. Haddini bildireceğim ona. İçimden az şey planlamadım, ben haklıyım ne de olsa, hem aramızda geçen o kadar şey oldu ki, evet evet bak görecek o  ben kimmişim. Rabbim, karışık bir konu bu. Ben bir ayar geçecem sen dur, zaten biliyorsun iyi bir insanım. Ne kadar da barışık bir ticaretimiz var seninle.

Yine geçenlerde bir kızdan hoşlandım. Bu hal gitgide ilerlemeye başladı. O sanki.. Böyle doğamda hep varmış gibi. Böyle nasıl içten. Anlatamam bunu, aşk bu. Bugün ben iyice tutuldum, her şeyi yapabilirim. O benim dünyam. Ahh..

Rabbim sen bir din kurumunun başkanısın. Ben de hep iyi bir üyesi oldum, işte şimdi aramızı bozmaya ne gerek var. Zaten bu konu biraz bu alanların dışında gibi ha. Seni şimdi neresinden tutup da koycağım bu konuya. Hem bu aşk işte elimde değil, biliyorsun ben derin bir insanım. Hem ne olur ki şimdilik birkaçına uymasam kurallarının. Sen anlamazsın şimdi dur bayağı karışık bu, ben neler  düşünüyorum var ya biliyorsun işte. Kafamdakiler hele bir olsun her şey güzel olacak. Ben yazdım çizdim Rabbim boş ve daha basit, sıradan zamanlarımda vicdanımı rahatlatacak güzel ve bol dinli günlerde görüşmek dileğiyle...