İlk Heyecan: "Cemre Kağıda Düştü"

Bundan yaklaşık bir buçuk ay önce çıktığımız yolun sonuna geldikçe, hepimizin heyecanı artıyor biliyorum. Ancak bugün sizleri biraz daha heyecanlandıracak ve kitabımız ile ilgili bir takım bilgiler paylaşacağız. :)

Hemen öncesinde isterseniz katettiğimiz bu yol ile ilgili biraz bilgi vereyim sizlere. Yaklaşık bir buçuk ay önce çıktığımız bu yolda, siz kıymetli yazarlarımızın yazılarının yer aldığı ilk kitabımızı baskı aşamasına kadar getirdik. Bu süreçte, önce sizlerden yazılarınızı elemenizi istedik -ki işimizi ne kadar kolaylaştırdı bilemezsiniz- ve kısa sürede filtrelediğimiz yazılar içerisinden sizin de henüz bilmediğiniz yazıları kitabımıza koymak üzere hazırladık. Bu süreç tahminimizden de kısa sürdü ve arada birkaç yayın evi ile görüştük. Nihayet gerekli yasal prosedürleri aşıp, kitabın ilk adımını da atmış olduk. Yazılar seçtik, biyografiler aldık, fotoğraflar gönderdiniz derken, ismini de belirlememiz ile birlikte aşağıda kapak resmini göreceğiniz kitabımız şekillenmiş oldu böylece. Tam da bu noktada ilk kitabımıza koyduğumuz "Cemre Kağıda Düştü" ismini tavsiye ettiği için değerli yazarımız Pınar Nazar hanımefendiye teşekkür etmezsek olmaz. :)

 

Kapak

 

Evet, ilk heyecan diyoruz biz bu çalışmaya. İlk ile kalmasın istiyoruz çünkü, burada paylaşılan yüzlerce yazı ve şiir bir şekilde hayat bulsun, kütüphanelerimize değer kazandırsın. Benim yazı ile pek aram yok belki ama iyi bir okuyucu olduğumu düşünüyorum. Bu çalışmanın da kıyısında-köşesinde bir yer edindiğim için mutluyum. Heyecanlıyım da aynı zamanda... Kitabımız şekillendikçe, en yakın arkadaşlarıma nasıl yansıtıyorum heyecanımı ve mutluluğumu bilemezsiniz. Sizler ile de bu mutluluğu paylaşmak istedim; ilk cemrenin hayat bulduğu yazarçizer.net'te.

Bu güzel çalışmada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle bir girişimin, tüm yazarlarımıza cesaret vermesini ümit ediyorum.