Turkcell TeknoFikir Fuarı Başlıyor

Üniversite öğrencilerine yönelik olarak, iş fikirlerini değerlendirme temelli olarak düzenlenen Turkcell TeknoFikir yarışması için başvurular kısa bir süre önce başladı. Başta Turkcell olmak üzere, etkin girişimcileri destekleme amacı ile kurulmuş olan Endeavor Türkiye sponsorluğunda, Türkiye'deki mobil iş fikirleri sayısını artırma ve genç fikirlerin geliştirilmesi maksatlı, üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen Turkcell TeknoFikir başvuru tarihi 22 Kasım 2010 tarihinde son bulacak.

Turkcell TeknoFikir'de yarışması ihtimal dahilinde olan fikirlerin mobil bazlı olması şartı var. Bir diğer katılma şartı ise 2010-2011 öğretim yılı içerisinde, Türkiye veya KKTC'de bulunan üniversitelerde kayıtlı olmak. Yarışmaya katılmak isteyenlerin Müzik, TV & Video, Spor, Eğitim, Lokasyon Tabanlı Uygulamalar, Seyahat Planlayıcısı, Sosyal Oyunlar, Mobil Finansal Servisler , Bilgi/Haber Servisleri olmak üzere toplam 10 kategoriden birine başvurmaları gerekli. Takım halinde yapılabilecek başvurular için başvuru adresi http://turkcellpartner.com. Başta da belirttiğim gibi Turkcell TeknoFikir için son başvuru tarihi ise 22 Kasım 2010.

Başvuruların ardından finale kalan 20 ekip http://www.turkcellteknofikir.com/ adresinden duyurulacak. Finale kalan ekipler iş dünyasının 10 duayeni ile birlikte projelerini geliştirme imkanına kavuşacak. En yaratıcı TeknoFikir ise 9 Ocak 2011 tarihinde belli olacak. Yarışma ödüllerine de biraz değinecek olursam 1.lik ödülü 15 bin TL. Ayrıca 1. ekip, Turkcell ve grup şirketlerinde PAF staj programına doğrudan katılım hakkı kazanacak. 2. olan ekip üyeleri Turkcell Akademi Sertifikalı Turkcell Ürün Yönetimi eğitimi alma hakkı kazanacak ve 3.lük ödülü ise iPad 3G.

Endeavor Türkiye ve Turkcell ortaklığı çerçevesindeki Turkcell TeknoFikir ile ilgili tüm ayrıntılar 11 Kasım 2010 Perşembe günü, Bahçeşehir Üniversitesi'ndeki bir etkinlik ile birlikte duyurulacak. Turkcell TeknoFikir ile ilgili ayrıntılı bilgi ve etkinlik detayları için http://www.turkcellteknofikir.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.