Vizyon Koleji, Teknoloji Konseptli Kampüsü ile Açılıyor

Vizyon Koleji, teknoloji kampüsü ile İstanbul Esenyurt bölgesi başta olmak üzere, ülke eğitimine büyük bir katkı yapacağa benziyor. 19 Nisan 2014 Cumartesi günü yapılacak olan sınav sonrası burs kazanacak öğrencilerin belirleneceği teknoloji konseptli kampüs de bu sayede ilk öğrencilerini almış olacak. Giriş ve bursluluk sınavı için kayıt olmak isteyenlerin www.vizyonkoleji.com adresini ziyaret ederek başvuru formunu doldurması gerekiyor. Peki Türkiye'de eğitimde yaşanan büyük bir boşluğu doldurma hedefiyle yola çıkan Vizyon Koleji kimin?

Vizyon Koleji Kimin?

Vizyon Koleji yönetim kurulu başkanlığını Cem Arıtuluk yapmakta... Medyaya yaptığı açıklamada "bölgenin artan nüfusu, eğitime olan talebi de artırmakta, bu bağlamda biz de ihtiyacı gidermeye yönelik hizmet vermeyi amaçlıyoruz" diyerek, İstanbul'un yeni ve gelişen çehresini oluşturan Beylikdüzü - Esenyurt civarındaki vatandaşların teknolojiye gereken önemi veren okul ihtiyacını da karşılamayı amaçladıklarını ifade etti.

Hazır söz açılmışken, Vizyon Koleji  A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk kimdir ona da değinmek istiyorum...

Cem Arıtuluk Kimdir?

vizyon-koleji-cem-aritulukHacettepe Üniversitesi'nden mezun olan Cem Arıtuluk, İngiliz Dili Edebiyatı bölümünü bitirmiştir. Yıllardır Ankara'da çeşitli dil okullarında yöneticilik yapmış, devam eden süreçte de ELT Akademin Danışmanlık şirketini kurmuştur. Yurtdışında da birçok üniversite ve eğitim kurumları için danışmanlık yapmıştır. Eğitim sektörü ile geçirdiği sürenin sağladığı deneyimden de yararlanarak Vizyon Koleji adlı proje ile ülkemizdeki büyük bir boşluğu doldurmayı amaçlamış. Kişisel sitesini görmek isteyenler de www.cemarituluk.com adresini ziyaret edebilirler.

Vizyon Kolejinin Eğitim Felsefesi

Vizyon Koleji, bir açıdan ülkemizde ilk konumundadır. Potansiyel odaklı çalışmanın esas alındığı kolejde, çoklu müfredat sistemi uygulanacak. Bu bağlamda hazırlanan kampüste bir çok laboratuvar, spor alanları ve sanat atölyeleri bulunuyor. Öğrenciler, kabiliyetleri doğrultusunda eğitimlerini sürdürürken, çoklu müfredat sisteminin sağladığı avantajlardan yararlanabilecek.