AVEA'dan herkese bedava 1GB internet

Avea'nın bir kampanyasını gördüm az önce. İnternetle çok içli dışlı biri olarak ilgimi çekti :) Sitenin takipçilerine de haber vereyim dedim... Avea'nın Erken Kalkan Yol Alır internet kampanyası sayesinde siz de ay boyunca kullanabileceğiniz 1 GB internet paketine sahip olabilirsiniz. Fakat baştan belirteyim; interneti istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Yalnızca sabah saat 06:00 - 10:00 saatleri arasında kullanılabiliyor.

Aslında paket cidden aptalca. Yani sırf reklam olsun diye yapmış adamlar. Ama madem "nasıl olsa kimse kullanmaz" diye paket çıkarıyorlar, o zaman kullanmak lazım :) Takip ettiğim diziler olduğu için, kampanya benim işime yarayacak. Siz de eğer sabahın onunda yatakta olmayacaksanız, bence değerlendirebilirsiniz...

Avea bedava internet kampanyasına nasıl abone olurum?

Kampanyaya abone olmak için bir mesaj atmanız yeterli... ERKEN yazıp 5555'e mesaj atarak, anında aboneliği başlatabilirsiniz. Kampanya ile ilgili çevrenize de bilgi verirseniz iyi olur. Kimileri için "lüzumsuz" bir kampanya olabilir ama böyle kampanyaları bekleyen birçok kişi var :)