Galaxy Note 3 Ön İnceleme Videosu

Samsung Galaxy Note 3, Galaxy Gear ile birlikte IFA 2013'te tanıtıldı. Ben de geçen gün ingilizce olarak Gear ile ilgili bir sunum yapmıştım. Aklıma gelince; ürünün tanıtım videosunu burada paylaşayım dedim. Samsung tarafından 'official' etiketi ile yayınlanan ön inceleme videosunu inceleyerek siz de ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Galaxy Gear Nedir?

Galaxy Note 3, herkesin artık alıştığı akıllı telefonlar kapsamında ele alındığı için ona değinmeyeceğim fakat Galaxy Gear, akıllı cihaz pazarına hareketlilik getirecek belli ki. Aşağıdaki videoda da yer aldığı üzere ekrana dahi dokunmadan birilerini arayabileceğiniz bir ürün Gear. "Dokunmadan birini arama ihtiyacını neden hissedeyim ki" demeyin :)) Samsung'un sitesinde okumuştum geçen; sunum için bilgi toplarken... "Farz edin ki alışveriş yapıyorsunuz ve elleriniz poşetlerle dolu. İşte o anda dahi birilerini arayabilirsiniz Galaxy Gear sayesinde" gibi bir ifade vardı :)

He bu arada Galaxy Gear nedir bilmeyenler olabilir. Akıllı cihaz dediğime bakmayın. Aslında o bir akıllı saat :) Evet... Gavurlar smart watch (akıllı saat) ifadesini kullanmıyor tabi. Onlar smart device (akıllı cihaz) diyor genel olarak ele alıp... Galaxy model telefonunuzla Wi-Fi aracılığı ile bağlantı kurup Gear'ı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Her neyse... Çok uzatmadan Note 3 ve Gear'ın tanıtımını içeren 'official first hand-out' videosunu paylaşayım...

Samsung Galaxy Note 3 + Gear İnceleme