Wordpress Kalıcı Bağlantı Sorununa Çözüm

Wordpress kalıcı bağlantı sorunu, özellikle bağlantı yapısında değişiklik yapan kullanıcıların sık karşılaştığı bir durum. Eğer siz de eski kalıcı bağlantı yapınızı değiştirdiyseniz ve URL'lerde hata almaya başladıysanız, yapmanız gereken şey son derece basit. Küçük bir eklenti sayesinde eski kalıcı bağlantı ayarlarınızı girerek sitenizdeki sayfaların sorunsuz şekilde açılmasını sağlayabilirsiniz. Gelelim eklentimizin adına; Dean's Permalinks Migration!

 

Wordpress Kalıcı Bağlantı Eklentisi: Dean's Permalinks Migration

Önce eklentiyi yükleyebileceğiniz adresi vereyim: Dean's Permalinks Migration

wordpress kalıcı bağlantı sorunuLinke tıklayıp eklentiyi sitenize kurduktan sonra yönetim panelinde bulunan soldaki şeride, Ayarlar menüsü altında bir seçenek daha eklenecek. PermalinksMigration şeklinde görünen bu linke tıkladığınızda karşınıza sol taraftaki gibi bir ekran gelecek. Orada ilgili boşluğa eski kalıcı bağlantı yapınızı girmelisiniz. Bu sayede eski yapıdaki tüm linkleri, mevcut durumdaki kalıcı bağlantı yapısına dönüştürecek eklenti.

Eklentinin başka herhangi bir ayarı yok. Fakat yine de sorun yaşama ihtimalinize karşın, kalıcı bağlantı sorunlarınız devam ederse yazı altına yorum olarak durumu açıklarsanız, yardımcı olmaya çalışırım.