Avea HTC One Kampanyası ve HTC One Özellikleri

Avea HTC One kampanyası sayesinde HTC'nin son bombalarından olan HTC One modeline çok kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Avea kullanmıyorum çünkü çekim alanı beni dışarıda bırakıyor bazen. Fakat yaşadığı yer veya vakit geçirdiği mekanlarda Avea ile ilgili erişim problemi yaşamayanlar için iyi bir seçenek Avea HTC One kampanyası. Bu modele sahip olmak isteyenlerin ödemeleri gereken ücret ise 1999 TL.

Şimdi kimileri "neden 2000 değil?" diye soracaktır içinden... Ben de sinir oluyorum ama pek çok kişiye 2000 deyince fiyat pahalı geliyor nedense. O "Aman 1999 deyince sanki daha mı ucuz oluyor?" diye soranlara 2000 TL'ye satamazsınız bu cihazı muhtemelen ama neyse :)) Sonuçta şu kuruş hesabıyla milleti enayi yerine koymaları gerçekten de sinir bozucu bir pazarlama zıkkımı.

HTC Modellerinde Ortaya Çıkan Sorunlar

avea htc one kampanyasıAvea HTC One kampanyası ve ürün ayrıntılarını yazının ilerleyen bölümlerinde vereceğim. Fakat öncelikle HTC ürünlerinin problemlerine değinmek istiyorum. HTC telefonlarında genellikle donanımsal arızalar çıkıyor. Ayrıca bu telefonlar ne kadar akıllı olursa olsun, konu pil ömrüne gelince, pek bi' gerizekalı oluyor. Ayrıca internete girince ya da oyun oynamayı deneyince elinizde alev topu tutuyor hissine kapılabilirsiniz. Nereden mi biliyorum? Kendimden. Maalesef ben de bir HTC kullanıcısıyım. Telefon dıştan çok iyi görünüyor (Wildfire S) ve gayet şık... Fakat teknik bakımdan çok yetersiz. Biz alırken bu kadarı vardı işte n'apalım :)

Avea HTC One Kampanyası Ayrıntıları

Yukarıdaki bilgilerden sonra halen -benim gibi- "HTC'ler bana çok sempatik geliyor; hayati bir durum olmadıktan sonra HTC modellerini kullanmaya devam ederim" diyorsanız eğer, mental sorunlarımızı es geçerek, Avea HTC One kampanyasının ayrıntılarına geleceğim. Ürünün satış fiyatı peşin olmak şartıyla 1999 TL (yukarıdaki muhabbeti tekrar yapmayacağım:))

Sanırım taksit seçeneği henüz yok. Zaten Avea'nın sitesinde de taksit seçenekleriyle ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil.

HTC One Teknik Özellikleri

  • avea htc one kampanyasıAlüminyum tek parça gövde
  • 4,7" Full HD (1080p) ekran
  • Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi
  • Qualcomm® Snapdragon™ 600, dört çekirdekli, 1,7GHz
  • Gorilla Glass 2 korumalı LCD 3 ekranı
  • HTC Sense™ 5.0 arayüzü
  • HTC BlinkFeed™
  • HTC BoomSound™ ses deneyimi
  • HTC UltraPixel Kamera
  • HTC Zoe™ ile üç saniyelik hareketli fotoğraf ve video galerisi
  • NFC özelliği

HTC One Tanıtım Videosu

Aşağıya bir de HTC One modeli ile ilgili 1 dakikalık bir tanıtım videosu ekledim. Ürünün "ilk bakış" videosunu izleyip, biraz daha fikir edinebilirsiniz. Gerçi bu videolarda adama taşı bile elmas diye yutturacak pazarlama tırıvırıları yapılabilir. O yüzden siz videoyu izledikten sonra kendi gözünüzle görüp, elinizle dokunun; ondan sonra karar verin :)

Sonuç ne arkadaş alalım mı almayalım mı?

htc one kampanyasıİnternetteki pek çok kişiye göre ürün 1999 TL etmez. Bence zaten telefona bu kadar para bayılmak akıl kârı değil ama ille de "ben de istiyoruuuum" diyen biriyseniz Avea HTC One kampanyası iyi bir fikir olabilir. Fakat ben, az daha sabretmenizi öneririm. Bir ay kadar sonra daha uygun fiyata alabilirsiniz. Hatta dişinizi sıkmayı bir süre daha başarırsanız bu model 1500 TL'nin de altına düşecektir...