Yazar sitemiz Yazarçizer'in arayüzü yenilendi!

Sonunda beklediğimiz gün geldi; aylardır uğraşılan tema tamamlanma aşamasına geldi ve yazar sitemiz Yazarçizer'in arayüzünde değişikliğe gittik. Şimdi özellikle yazar ve okuyucularımızın arayüzdeki eksiklik ve sorunlar konusunda yardımına ihtiyacımız var :) Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece düzenlemeleri yapmaya çalışacağız elimizden geldiğince. Anasayfa başta olmak üzere pek çok eksiklik olduğu doğru. Ama inşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak. En azından öyle umuyorum...

Güncel Yazar Topluluğu'nun Yeni Arayüzü Hakkında

Arayüz tasarımı Eyyub Köksal'a ait. Tasarımlarını çok beğendiğim bir kardeşim... Sitemizdeki yazarlardan biri olan Fatih Emre Öner aracılığı ile tanıştım tasarımları ve kendisiyle. Arayüzün kodlamasını da Fatih Emre Öner yaptı. Eksiklikleri ve sitedeki problemleri de büyük oranda o giderecek zaten :) Yazının altına, temadaki eksik gördüğünüz, ya da sitede olmasını istediklerinizi yazarsanız; eksiklikleri düzeltir, olmasını istediklerinizi de imkanlarımız dahilinde gerçekleştirmeye çalışırız.

Dediğim gibi; pek çok eksiklik var. Bunların listesini elimizden geldiğince çıkardık. Ama biz de insanız; görmediklerimiz olacaktır; yardımcı olursanız seviniriz :) Problemler giderildiği takdirde eskisinden daha güzel bir site olacağına inanıyoruz. Yazar kadromuzun güçlendiği bir dönemde arayüzün de ağırlık kazanmasını iyi olacağı kanaatindeyim.

Hem benim, hem de kodlama işini yapan kişi olan kardeşim Fatih Emre Öner'in çok beğendiği bir arayüz... İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız da elimize yüzümüze bulaştırmayız arayüz işini ve sizin de beğeneceğiniz, kullanışlı ve sade bir site haline gelir burası.