TTNET ADSL Kampanyaları 2013 Ayrıntıları ve Online Başvuru

TTNET ADSL kampanyaları 2013 yılında da son sürat devam ediyor. TTNET kampanyaları genellikle yalnızca yeni aboneleri kapsadığı için pek çok kişi yararlanamıyor. Özellikle mevcut TTNET aboneleri ister istemez "bizim günahımız ne, niçin TTNET ADSL kampanyaları 2013 imkanlarından yararlanamıyoruz" gibi sorular sorabiliyor... Fakat TTNET'in 31 Mart 2013'e kadar sürecek olan 2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası ile hem mevcut TTNET aboneleri, hem de yeni aboneler çok uygun ücretler karşılığında TTNET ADSL kampanyalarından yararlanabilme imkanına sahip.

Özellikle TTNET sınırsız ADSL internet paketleri ile ilgili çok araştırma yapan ve yazı yazan biriyim. Açıkçası biraz merak, biraz da işim gereği neredeyse tüm TTNET ADSL kampanyaları ile ilgili bilgim olduğunu söyleyebilirim Bu yüzden hem TTNET Yalın ADSL kampanyaları, hem de diğer limitsiz internet kampanyalarının içeriklerini az çok biliyorum. Ve itiraf etmeliyim ki 2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası, bugüne kadar gördüğüm en cazip internet kampanyalarından biri...

TTNET ADSL Kampanyaları 2013 Özellikleri

TTNET ADSL Kampanyaları 2013 alternatifleri içerisinde en iyisinin bence 2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası olduğunu belirtmiştim. Geleyim kampanyanın ayrıntılarına. Bu kampanyaya abone olduğunuz takdirde 6GB kotalı NET6 paketine ilk 2 ay hiç para ödemeden, sonraki 10 ay da yalnızca 22 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Sonraki 12 ayda da 33 TL ödemek yeterli...

Yalnız 24 ay taahhüt vermek gerekiyor ki bence bu sorun değil. Çünkü dediğim gibi ilk 2 ay ücretsiz, sonraki 10 ay da indirimli internet kullanımı, sonraki yılı rahatlıkla amorti edecek türden :)

NETLİMİTSİZ paketine 24 aylık taahhüt verirseniz, 8 Mbps'e kadar hıza sahip internet paketine ilk 2 ay bedava olmak şartıyla sonraki 10 ay 44 TL, takip eden  12 ayda da 63 TL ödemek gerekiyor.

ttnet adsl kampanyalari 2013

Yeni TTNET aboneleri için aylık 3 TL olmak koşuluyla 12 ay boyunca bağlantı ücreti alınır. Yani toplamda 36 TL ama taksitle ödeneceği için faturaya yükü olmayacaktır :)

2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası'ndaki tek paket seçenekleri bunlar değil tabi. Diğer paketleri görmek için yazının devamında yer alan online başvuru sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TTNET ADSL Kampanyaları 2013 Online Başvuru

TTNET ADSL Kampanyaları 2013 seçenekleri içerisindeki en iyisi olduğunu düşündüğüm  2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası'na online olarak da başvurabilirsiniz. Yani öyle gidip TTNET başvuru merkezlerinde kuyruk bekleme dönemi sona erdi :)

TTNET Online başvuru formunu doldurarak kolaylıkla TTNET ADSL Kampanyaları 2013 alternatiflerinin herhangi birine abone olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi, diğer TTNET kampanyaları ve paketleri hakkında da pek çok şey öğrenebilirsiniz.

Bu yazıda da benden bu kadar... Dediğim gibi; TTNET ADSL Kampanyaları 2013 yılının yeni gözdelerinden olacak gibi duruyor :) Eğer hala kotalı veya sınırsız internet aboneliğiniz yoksa, bence abonelik için bundan daha iyi bir zaman olamaz.