Hangi Sınırsız Internet Paketini Almalı?

TTNET sınırsız internet paketleri ile kota derdi olmadan internette gezmenin mümkün olduğunu biliyordum. Fakat sınırsız internet paketlerini seçerken de dikkat etmek gerekiyormuş onu da bugün öğrendim. :) Zamanla internet dünyasında gezdikçe araştırdıkça öğreniyor insan. Özellikle bir hizmet almadan önce detaylarını, kampanya koşullarını okumak lazım. Fakat bizim milletimiz sınırsız internet paketi alırken şartlarına ve özelliklerine hiç bakmıyor. Sonra da sikayetvar.com da bir sürü TTNET ile ilgili şikayet görüyorum.

Sınırsız internet kampanyalarını hiç incelediniz mi?

TTNET sınırsız internet almaya karar verdim. Sınırsız internet kampanyalarına bakmak için TTNETsinirsizinternet.com adresine girdim ve "Kampanyalar" bölümüne girerek yeni kampanyaları inceledim. Telefon içeren kampanyalar da var. Şimdi biz ailecek cep telefonu kullanıyoruz ama akrabaları da mutlaka her hafta arar konuşuruz. Limitsiz internet kampanyalarına baktığımda TTNET ALO VE 12 AY İNDİRİM kampanyası varmış. Biz genelde akşamları muhabbet ediyoruz akrabalarla. Bir baktım Akşam 7den sabah 7ye kadar bedava konuşma diye de Türk Telekom'un bir hediyesi var. Hem telefon hem internetini alıyorsun akşam da ücretsiz konuşuyorsun... :D Babamlara söylediğimde onların da hoşuna gitti. Aramaları akşam yaparız olur biter dediler. Böylece sabit telefon faturası da ödemek zorunda kalmayacağız.

En uygun sınırsız internet paketi bizim için TTNET NETLİMİTSİZ paketiydi. :) 50 gb download kotasını aşmadığımız sürece bir sıkıntı yok. Aşarsan sadece hızın düşüyor e bizim de pek o kadar kullandığımız yok o nedenle bu sorun değil. Fakat siz çok fazla indirme yapıyorsanız NETLİMİTSİZ PLUS paketini tavsiye ederim. Araştırmadan kesinlikle almayın.

En uygun sınırsız internet diye Google da aratıyor insanlar ama ihtiyaçlarını bilmiyorlar. En yüksek paketi almanıza gerek yok. TTNET NETLİMİTSİZ sınırsız internet paketi gayet yeterli. 12 ay taahhütlü kampanyaları da düşünürsek gayet uygun ve ucuz seçenekler var.