Winamp, Android İçin Hazır

Winamp, artık Android işletim sistemine sahip telefonlar için de kullanılabilir durumda. Bilgisayar kullanıcılarınız, mp3 oynatıcı olarak kullandığı popüler yazılımlardan biri olan Winamp, bundan böyle Android kullacıları tarafından da tercih edilebilecek. Andorid uyumlu Winamp sayesinde bilgisayar ve Android kütüphanelerini birleştirmek de mümkün.

Hemen hemen tüm bilgisayar kullanıcılarının Windows Media Player egemenliğine son vermek için kullandığı Winamp, Android severler tarafından da oldukça rağbet görmüş. Yeni Winamp Android sürümü henüz beta aşamasında olmasına rağmen, Winamp hayranları hemen uygulamayı yüklemeye başlamış. USB kablosu veya Wi-Fi ile bilgisayar ve Android telefonlar arasında bağlantı kurarak, bilgisayardaki medya kütüphanesi ile Andoid arasında oluşan bağlantı sayesinde müzik alışverişini mümkün kılan Android uyumlu Winamp, kullanıcılarına müzik keyfini Winamp farkı ile yaşatma konusunda ise pek bi' iddialı (:

İnternet bağlantısı kullanılıyorken çalan şarkıya ait bilgileri de gösterme özelliğine sahip olan Android uyumlu Winamp ile uyum sorunu yaşanmaması için Winamp son sürüm olan 5.59'u bilgisayara kurmak gerektiğini de belirteyim. Kısacası Android için Winamp kullanımı hem bilgisayar, hem de Android için beta aşamasında şimdilik. Bu adım sonrasında görülen o ki, Android, Adobe, Firefox ve Winamp hamleleri ile mobil pc olma konusunda oldukça kararlı :)