Sade Arayüzlü iTools ile Mobil Cihazınızı Kolayca Yönetin

iTools sayesinde bilgisayarınızda, iTunes'tan çok daha küçük boyutlu ve kullanımı kolay bir program ile iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızı yönetebilirsiniz. Peki yönetimden kasıt ne? Dosya aktarımı tabii ki. iTools programını kullanarak bilgisayarınızdan iPhone, iPad veya iPod Touch cihazlarınıza veya cihazlardan bilgisayarınıza dosya transferi yapabilirsiniz. Uzun zamandır program tanıtımı yapmıyordum, bu yazıda arayı sonlandırayım dedim. Fakat iTools nasıl kullanılır sorusunun cevabı olmayacak yazıda. Yalnızca ne işe yaradığına değineceğim...

iTools'un Avantajları

  • iTunes'tan çok daha hızlı olduğu kullanıcılar tarafından dile getiriliyor bir kere. Yani bu işi yapan en popüler program olan iTunes'a göre daha hızlı çalışması bence büyük bir başarı.
  • iPhone 5 ve iOS 6 arayüzleri ile tam uyum!
  • Arayüz seçeneklerinin bulunması... Yani kullanıcı tek tip tasarıma mahkum edilmemiş :)
  • Mobil cihazındaki fotoğrafları görüntüleyebilme özelliği. Aslında bu öyle ahım şahım bir özellik değil ama yapıyor program işte ben ne yapayım arkadaş :)
  • PC'den SMS göndereyi sağlıyor bu program ayrıca.
  • SMS yedekleme gibi bir özelliği de var keratanın.

Neden iTools?

Bazı gençler bu iTunes programını kullanıyor kullanmasına da programın envai çeşit özelliği var. Uzay mekiği gibi... İlk bakışta bi' şey anlamak zor olabiliyor. Böyle olunca da insanın program kullanası da kalmıyor :) İşte siz de iTunes'u karışık buluyor ve sadece dosya transferi yapıp müzik / video aktarımı yapmak istiyorsanız o zaman çok daha sade bir program olan iTools'u tercih edin. En azından kafanız da, içiniz de rahat eder.

Ayrıca programı kullanarak bilgisayar üzerinden SMS atma özelliği olması ve ayrıca SMS'leri yedekleyebiliyor olmak bence on numara bi' özellik. Zira HTC kullanıcısıyım ve Nokia Ovi Suite veya şu iTools gibi bir yazılımın bizim cihazlarımız için de olmaması içimin kan ağlamasına sebep oluyor :P

Kısacası; eğer iTunes sizin için fazla karışıksa, sade arayüze sahip işlevsel bir program arıyor ve iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarından birine sahipseniz iTools'u deneyin.