Windows 7 Starter'da Duvar Kağıdı Değiştirme

"Windows 7 Starter 'da duvar kağıdı değiştiriliyor mu?" diye bir soru sordu geçen gün sınıf arkadaşım. Kendisi bulamamış da... Ben de "Windows 7 Starter 'da duvar kağıdı değiştirilmiyor" falan demiştim kendisine. Ama sonra eve gelince merak ettim. "Arkadaş" dedim, "koskoca işletim sistemi yapmışlar, masaüstü görünümü bile değiştirilmiyor". Hayır yani tamam en düşük versiyondur şudur budur da ne günahı var o adamların :) Oturdum ben de internette biraz araştırma yaptım. Netbook kullanıyorken ben de değiştirememiştim Windows 7 Starter kullandığım dönemde. Fakat meğersem kim olursa olsun, "Windows 7 Starter kullanıcıları da olsa masaüstü görünümünü değiştirebilmek mümkünmüş.

Wallpaper Changer adlı küçük boyutlu program aracılığı ile Win 7 kullanıcıları da duvar kağıdı değişikliği yapabilecek. Programı açınca "File Name" kısmından masaüstü arkaplanı yapmak istediğiniz resmi seçip

Center = Ortala

Stretch = Uzatmak

Tile = Döşemek

alternatiflerinden de birini kullandıktan sonra  "OK" ve "DO IT" seçeneklerini takip ederek masaüstü görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Bak bu yazı işinize yaradıysa paylaşın sosyal ağ hesaplarınızda falan da belki birinden hayır duası alırsınız; arada ben de kaynamış olurum :)

Her zamanki gibi DipNOT: iPhone Pil Ömrünü Uzatma – Kesin Çözüm başlıklı bir önceki yazımda iPhone pil ömrünün kısalığından şikayet edenler için pil ömrünü uzatmaya yönelik ipuçları paylaşmıştım. iPhone alacak kadar zenginseniz, ömrünüzden 5 - 10 dakika harcayarak bu ipuçlarını öğrenmenizi tavsiye ederim. Bi dünya para saymışsınız, 5 - 10 dakika çok değil bence; harcayın onu da bana :)