Twitter Yeni Tasarımı Beta Aşamasını Bitirdi

Twitter, geçtiğimiz ay tasarım anlamında önemli yenilikler yapmıştı. Ben de yeni Twitter yazımda haber etmiştim hafızam yanıltmıyorsa :) Bu süre boyunca kullanıcılarına yeni tasarımı Beta sürümü adı altında sunan Twitter, kademeli olarak kullanıcılarına denettiği yeni tasarımı artık tüm kullanıcıları kapsayacak şekilde yayımlıyor. Yani herkes Twitter'ı aynı görüyor :) Eski/yeni ayrımı ortadan kalktı.

Twitter yetkilisi sorumlu şahsiyetler açıklama yapmaktan yorulmamış... Sürekli bi açıklama hengamesi :) Adamlar enerjik... Bıkmadan usanmadan birşeyleri değiştirip bi' de üstüe üstlük açıklama yapıp duruyorlar. Ben de takip ettiğimden değil hani... İnternette okuyorum yoksa onların açıklama hızına yetişmek mümkün değil (:

Herneyse... Yaptıkları açıklamaya göre herkes artık aynı tasarımla karşılaşacak ve beğenmeyen olursa, eski tasarıma 180 derecelik bir dönüş yapabilme şansına sahip. Ek olarak yeni tasarım ile ilgili yorumlar ağırlıklı olarak olumluymuş. Onu da açıklamış paşalar :) Tabi ne derece doğru ne derece üfürme bilemeyiz... Ama bir gerçek var ki o da; biz burada birkaç bin kişiye yazı okutma gayretindeyken, adamlar 160 milyon kullanıcıya sorunsuz hizmet veriyor. Valla helal olsun; yiğidi öldür, elinden ekmeği alma gibi bi' sözü boş yere söylememiş atalarımız :D Haklarını  vermek lazım yani şimdi... (:

He bu arada, takip etmek isteyen olursa twitter'da, profil linkim http://twitter.com/#!/ohaisimkalmamis