Samsung Omnia 652 İncelemesi

Teknoloji devi Samsung, iş dünyası için özel olarak tasarlayıp kullanıma sunduğu Omnia 652 modeli ürün ile patronlar dünyasına hızlı bir dönüş gerçekleştirdi. İş hayatının yoğun temposunu tek başınıza kaldıramıyorsanız, bir asistan olarak en büyük yardımcınız olacağı söylenen Samsung Omnia 652 ile tanışmanızı öneririm :) Sadece cep telefonu olmayıp, birçok özelliği barındırması ve iş hayatının yoğun temposundan etkilenenler için iyi bir asistan olacağı teorisi üzerine şekillenen sunumunu gördükten sonra, Omnia 652 sayesinde yoğunluğunuzu büyük oranda azaltacağınızı söyleyebilirim.

Geniş donanımsal özelliklerinin yanısıra sosyal ağ desteği de içeriyor olması, tercih edilme sebeplerinin başında gelecektir. Samsung Omnia 652 çıkış tarihi ise Türkiye için Ekim 2010. Yani bu ay içerisinde telefon piyasada olacak... Omnia 652 fiyatı ise şuan için 600 TL gibi bir meblağ olarak görünürken, Omnia 652 kullanıcı yorumları yurtdışı baz alındığında son derece olumlu. Henüz ülkemizde olmadığından dolayı sadece Omnia 652 incelemesi ile yetinmeniz gerekecek :) Samsung Omnia 652 kullanıcı yorumları, en azından ülkemiz için bir ay kadar daha bekleyecek :)

Omnia 652 özellikleri ise anlatmakla bitmeyecek cinsten :) Microsoft Windows Mobile işletim sistemi kullanılan Samsung Omnia 652 sayesinde iş dünyası artık elinizin altında sayılır... Push e-mail ve ActiveSync özelliğine ek olarak Microsoft Office Mobile 2010 ile Word, Excel ve PowerPointbelgelerini de çalıştırıp düzenleme yapmak istemez misiniz? Ben isterim :) Param olsa kaçırmayacağım bu telefonun diğer özelliklerine gelecek olursaak... İnternet her şeyin başı diyebileceğimiz şu yıllarda, Wi-Fi ve 3G hizmetlerini ortak verebilen çok fazla telefon yok. Fakat Omnia 652 ile Facebook, Twitter ve MySpace tarzı sosyal ağlara kolayca bağlanma özelliğini Wi-Fi ve 3G ile tadacaksınız. Ayrıca Windows Live, AOL (Palringo), Gtalk ve Yahoo IM gibi anında mesajlaşma programlarını da destekleyen Samsung Omnia 652 ile arkadaşlarınızla iletişim de kolaylaşacak.

Tasarım ve teknik yönden ele alacak olursak 2.4 inç ekrana sahip olan modelde, 2 MP kameraya ek olarak 16 GB'a kadar artırılabilir microSD hafıza kartı desteği bulunuyor. Telefondaki QWERTY klavye sayesinde, anlık mesajlaşma ve internette sörf imkanını son derece basit düzeye indirgeyen Omnia 652 ile bilgisayar kullanma rahatlığı içerisinde telefon kullanma keyfini yaşayacaksınız. Telefonun fiziksel özellikleri ise şu şekilde: 110 gr ağırlığında ve 116.5 x 61.8 x 11.5 mm boyutunda.