Samsung Galaxy Tab Fiyatı Ne Kadar?

Samsung, iPad adlı ürüne rakip olarak piyasaya sürdüğü Galaxy Tab için satış fiyatını belirledi... Apple, daha önce iPad ile birlikte tablet pc furyası başlatmıştı ve Samsung da Galaxy Tab ile bu alandaki rekabeti artırmaya yönelik ilk adımı attı. Samsung tarafından yapılan bu hamle sonrasında RIM de, BlackBerry tablet pc adlı ürünün tanıtımını yaptı. Rekabetin hızla arttığı tablet pc kategorisine Amerika'daki satış fiyatı olarak kontratsız olarak almak isteyenler için 649 dolarlık bir meblağ belirleyen Samsung, pazar payını artıracağa benziyor.

T-Mobile firması aracılığı ile satışa sunulacak olan Galaxy Tab, 2 yıllık wireless kontratı ile birlikte almak isteyenler için 399 dolar. Fakat başta da belirttiğim üzere, eğer kontratsız almak istiyorsanız, fiyat biraz daha artıyor ve 649 dolar oluyor.

Avrupa'da henüz satışa çıkmayan ürün, muhtemelen sadece birim değişikliğine uğrayarak 650 euro gibi bir fiyat ile satılacak. Bu da 900 dolar, yani 1250-1300 liraya tekabul ediyor. Tablet bilgisayar pazarına hareketlilik getirmesi beklenen Samsung Galaxy Tab, pazara ne denli etki edecek kısa bir süre sonra göreceğiz herhalde...