İnternetin Tozlusayfaları Bu Sitede

Geçen gün yine boş boş geziniyorum internette. Teknoloji ile ilgili gelişmelere dair sağdan soldan bir şeyler okuyorum. Uzun zamandır aslında teknoloji sitelerinde vakit geçirmiyordum. Eskiden aklımda kalan birkaç siteye baktım. 6 - 7 ay kadar önce güncel olan ve hergün istisnasız internet ve teknoloji alanında yaşanan gelişmelere dair okuyucularını bilgilendiren siteler gitmiş, yerlerinde yeller esiyor. Artık güncellenmiyorlar sanırım.

Sonra yanlışlıkla bi' site buldum. "Genel blog" yazıyor sloganında... Hoşuma gitti site. Her telden bilgi mevcut; internet, teknoloji, müzik şu bu... Sitenin adı Tozlusayfa. Evet yanlış duymadınız... Her ne kadar nostaljik bir adı olsa da hiç de öyle eskiyip pörsümüş bir site izlenimi yok. Şık, sade, beyaz ve gözü yormayan bir tasarımı var. Sitede dikkatimi çeken bir diğer özellik ise "Yazar Olmak İstiyorum" adlı bölüm. Bizim sitede de var buna benzer bir uygulama bildiğiniz üzere. Belki de sitenin hoşuma gitmesi bu sebepten ileri geliyordur.

Öyle veya böyle; Tozlusayfa hoşuma gitti ve Yazarçizer.Net okuyucuları da siteden haberdar olsun istedim. Merak ediyorsanız bir göz atın. Envai çeşit bilgi var sitede :)