Çankaya Tercüme

Üretim hacminiz arttıkça ve müşterilerinize daha fazla çeşit ve daha hızlı hizmet sundukça mevcut pazarınız küçük görünmeye başlar. Dünyanın başka ülkelerine, yeni piyasalara girmek istersiniz. ınternet, sadece ufak bir kısmını bile anladığınızda, muhteşem bir pazarlama aracına dönüşebilir. ışte bu noktada devreye tercüme büroları girmektedir. Daha geniş kitlelere ulaşmak için yapacağınız ilk şey web sitenizin, pazarlama ve reklam materyallarerinizin ve ürün ambalajlarının çevirisini yaptırmaktır.

Image titleUluslararası Müşterilere Ulaşmak için Çeviri Hizmetlerini Kullanın

  • Web sitenizde kullanılan dile dikkat edin. Yerelleştirilmiş içerik kullanın ve argo sözcüklerin kullanımından kaçının.Bu yeni dünyada başarıyla ayakta kalmak için dokümanlarınızın hedef kitlelerce anlaşılır olması gerekir. Lokalizasyon hizmeti bu noktada size yardımcı olur. Örneğin ıngilizce konuşan bir kitleyi hedefliyorsanız, ancak sayfalarınızı Avrupa ülkelerine yönelik olarak oluşturmanız Amerika ve Uzakdoğu ülkeleri için anlaşılmaz hatta kimi zaman komik olabilir. Bu yüzden çalıştığınız tercüme bürosu hem dilsel hem de kültürel yönden hedef dile ve ülkeye uygun bir çeviri yapmalıdır.
  • Çeviriyi Yeni Bir Pazarlama Aracı Olarak Kullanın.ınsanların kendi dillerinde tanıtılmış ürünleri alma olasılığı çok daha yüksek olduğundan, tercüme hizmetini bir pazarlama aracı olarak görmeniz gerekir. Pazarlamanın başarılı olması için de çevirinin doğru ve kaliteli olması gerekir. Bunun için de profesyonel bir tercüme bürosu ile çalışmanız gerek.

Çeviride kaybolmanıza gerek yok

Gördüğünüz gibi, küresel düzeyde müşterilere hitap etmenin çeşitli yolları vardır. Bunu yaparken ilk olarak tercüme hizmetlerinden yararlanmanız sizin için çok iyi bir başlangıç olacaktır.Bu noktada size Çankaya Tercüme Bürosunu önerebiliriz. 2005 yılında Ankara - Tunalı Hilmi'de kurulan firma tüm yaygın dillerde yeminli tercüme hizmeti vermekte. Bunun yanı sıra yerelleştirme (lokalizasyon), ardıl ve simultane tercüme ile akademik ve teknik tercüme konusunda da profesyonel çözümler sunmakta.Çankaya Tercüme'de her proje, çevirilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlanması ve zamanında teslimi için özenle yürütülür. Proje yöneticileri, proje boyunca müşterilerle iletişimde kalarak çevirilerin durumundan haberdar ederler.Her türlü çeviri ihtiyacınızda 0312 466 66 85 nolu telefondan Çankaya Tercüme ile iletişime geçebilirsiniz.