Grinin Elli Tonu Filmi

Grinin Elli Tonu filmi, uzun zamandır gündemdeydi ve sonunda vizyona girdi. Yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson’ın yaptığı, başrollerinde ise Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Rita Ora ve Marcia Gay Harden’ın yer aldığı Grinin Elli Tonu filmini sinema yerine internetten izlemek isteyenler için de farklı alternatifler mevcut.

Ben geçen gün izleyecek birşeyler arıyordum ve denk geldiğim sitede bu filmi gördüm. Filmi izlemişliğim yok ama sitedeki videoların kalitesini baz alarak, size de tavsiye edebilirim. Filmin IMDB puanı aslında biraz düşük geldi bana. Sinemadayken fragmanını görmüştüm ve konu itibariyle 4.3/10 alacak bir kadar kötü bir film değil. O yüzden izlemeden film puanına aldanmamak gerek diye düşünüyorum. Eğer ilgi alanınıza giriyorsa, kaçırmayın.

Tür olarak Dram ve Romantik filmler kategorisinde ele alabileceğimiz Grinin Elli Tonu filmi, konu itibariyle şöyle. Edebiyat bölümünde okuyan Anastasia Steele, çekici iş adamı Christian Grey ile yapacağı röportaj esnasında yakışıklı ve zengin oğlana aşık oluyor. Grey de bu aşka karşılık verince, ikilinin hayatında bambaşka bir dönem başlıyor.

Her türlü eğlenceyi tadan Grey’in cinsel arzularını karşılamaya çalışırken Steele’in etrafında gelişen olayları konu alan Grinin Elli Tonu filmini internet üzerinden izlemek için linki takip edin: http://www.filmionlineizle.net/grinin-elli-tonu-fifty-shades-of-grey-izle.html