İngilizce Seviye Testi'nde konusarakogren.com Mucizesi

İngiliz kaynakları ele alınarak hazırlanan ve uygulanan yepyeni bir anlayışla sentezlediğimiz İngilizce öğretim programlarımızla İngilizce bilmeyenin kalmamasını amaçlıyoruz. Gerçek anlamda Avrupa standartlarında verilen dersler ana dili İngilizce olan öğretmenlerin canlı performansı ile taçlanıyor. İnternet sitemizi kurarken tek isteğimiz vardı, uygun fiyatlarla kısa sürede isteyen herkese İngilizce öğretebilmek, bunu başarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Derslerimizi 10, 20 ve 30 dakikalık paketlere ayırdık ve zaman seçimlerini tamamen öğrencilerimize bıraktık. Onlar kendileri için en uygun olanını tercih ederek derslere başlayabilirler. Ama önce İngilizce seviye testi olarak da algılanabilecek bir yöntem ile onlara sorular sorup yanıt arayacağız.

Sadece birkaç dakikanızı alacak bu soru cevap uygulaması ile siz değerli öğrencilerimizin ne kadar İngilizce bildiğini ve hangi ders paketinden başlaması gerektiğini anlıyoruz. www.konusarakogren.com adresimizdir ve bu güne dek yaptığımız işler bundan sonra yapacaklarımızın da garantisidir. Sitemize üye olarak ders almaya başlayanların hiçbir kötü eleştirisi ile karşılaşmamak bizim için itici güç olmaktadır. Motive oluyor ve hep daha ileriye adımlar atmaya çalışıyoruz. Sitemizin adından da anlayacağınız gibi tamamen konuşmaya dayalı bir eğitim sistemi kurduk, canlı bağlantılarla eğitmenleriniz sizinle devamlı İngilizce konuşacak ve sizinle yapacakları sohbet ve tartışmaları da İngilizce hazırlayacaklardır. 

Oturduğunuz yerden bizimle sabit telefon ve skype ile iletişime geçecek ve istediğiniz dakika kadar ders alacaksınız. Fiyatlarımız piyasanın çok altındadır ve İngilizce öğretmeye odaklı çalışıyoruz. Dersleri sonradan ses kaydı mp3 ile dinleyebilir ve yaptığınız hataları düzeltme fırsatı bulabilirsiniz. Cuma günleri de toplu değerlendirme günümüzdür ve öğretmenlerinizin sizin hakkınızda düşündüklerini, yaptığınız ilerlemeleri öğrenerek kendinizi motive edebilirsiniz. Bizimle umduğunuzdan da kısa sürede konuşarak İngilizce öğrenmeyi başaracaksınız, buna inanın.