En Kral Oyunlar Nerede?

Evet, başlık gayet açık; size göre en kral oyun sitesi hangisi? Geçen gün oyun siteleri ile ilgili araştırma yapıyordum. Daha doğrusu adını duyduğum ve tavsiye aldığım birkaç oyun sitesine bakıyordum. Bir arkadaşım "oyun404.com diye bir site var" dedi. "O ne yahu?" diye düşündüm içinden. O an cevap vermeyip çok da ciddiye almamıştım fakat eve gittiğimde merak edip siteye göz atmak istedim. Sitenin adı 404 hatalarını andırsa da içeriğini görünce hiç de öyle olmadığını anladım :)

Sıradan ve basit oyun sitelerinden farklı olarak birbirinden yeni oyunlar içeren bu site hoşuma gitti açıkçası. Birçok oyun siteleri kısıtlı bir bilgisayar kullanıcısı kitlesine hitap ediyorken bu sitede hem erkek çocukları, hem de kız çocukları için çok sayıda oyun bulunması hoşuma gitti. Kendi kendime, "sitede çok kral oyunlar varmış" cidden diye geçirdim.

Beğendiğim bir site olduğunda genellikle arkadaşlarıma da tavsiye ederim fakat yazar olmanın mümkün olduğu yazarcizer.net'i görünce; bu sitede de yazayım, en azından sitenin binlerce takipçilerine de ulaşmış olurum diye düşündüm. Sitenin takipçilerine sesleniyorum; oyun404.com'un adını daha önce duymamış olabilirsiniz fakat flash oyunlarla vakit geçirmeyi seviyorsanız mutlaka bi' göz atmalısınız.