Temizlik Oyunları

İnternet ve oyun dünyasına dair yazılarımıza barbie oyunları gibi kızların oynayabileceği türden oyunları ele alarak devam ediyoruz. Bir önceki yazımızda flash oyunların internet sektöründeki durumuna değinmiştik. Bu yazıda ise kızların oynayabileceği başta barbie oyunları ve kuaför oyunları olmak üzere farklı alternatifler üzerinde duracağız.

Aslında kız çocukları için daha birkaç yıl öncesine kadar internet mağdurları diyebilirdik. Tabii bu ifadeyi oyun anlamında kullanıyorum. Nedeni de hepinizin malumu olduğu üzere erkeklerin oynayabileceği sayısız bilgisayar oyunları olmasına rağmen kızların bu konuda biraz şanssız olmasıdır.

Fakat bu durum son yıllarda değişti. Hele ki barbie ve kuaför oyunlarının yanı sıra monster high oyunları da düşünüldüğünde, aslında kız çocukları için de artık pek çok oyun seçeneğinin olduğu söylenebilir. Yepyeni ve eğlenceli yüzlerce farklı oyunu bir arada bulabileceğiniz barbieoyunlari.net adresi ise kız çocukları için mükemmel bir oyun sitesi olarak dikkat çekiyor. Eğer kız çocuğunuz varsa ve internette vakit geçirebileceği uygun ve eğlenceli bir platform arıyorsanız bu siteyi deneyebilirsiniz.