TTNET, İndirim Kampanyalarıyla Coşuyor

TTNET indirimli kampanyalar sayesinde abonelerinin kalplerini fethetmeye devam ediyor. Türkiye'nin özelleşmiş en büyük kurumlarından olan TTNET, gerçekleştirdiği sayısız internet ve dakika kampanyaları sayesinde her eve internet girmesinin yanı sıra insanların sevdikleri ile uzun süreli olarak ücretsiz görüşmeler gerçekleştirmesini de sağlıyor.

Özellikle Akşam 7'den Sabah 7'ye ay boyunca 3000 dakikalık ücretsiz görüşme kampanyası sayesinde çok sayıda abone kazanan ve mevcut abonelerini de ücretsiz olarak telefonla görüşme imkanı sunan TTNET, ayrıca akıllı telefon kampanyaları sayesinde de teknoloji meraklılarını en büyük takipçileri haline getirmeyi başardı.

12 aylık taahhütname imzalamanızı gerektiren kampanyaların tamamı son derece cazip teklifler içeriyor. Örneğin aylık 39,99 TL karşılığında hem internetiniz hem de bedava dakikalarınız olacak. Aylık 3000 dakika bedava telefon görüşmesi ve 6 GB kotalı 8 Mbps'e kadar hızlı internetiniz olsun istemez misiniz? Bir örnek daha verecek olursam TTNET 2 ay bedava internet kampanyası son derece yerinde olacaktır. Bu kampanya sayesinde 2 ay interneti ücretsiz, sonraki 10 ay da indirimli olarak kullanabilirsiniz.

Sonuç olarak TTNET, artık abonelerinin taleplerini dikkate almaya başlamışa benziyor. Zira düzenlediği bu tarz indirim kampanyaları sayesinde hem kurum çok sayıda yeni abone kazanıyor, hem de mevcut abonelerin memnuniyet oranını artırıyor. Ne diyeyim... Daha güzel TTNET kampanyaları ile karşılaşmak dileğiyle...