Giysi Oyunları

İnternet platformunda genellikle erkekler için oyun bulmak çok kolaydır. Neredeyse her gün sürekli yenilenen bir bilgi deposu olan internet, erkeklere bakan yönü ile oyun anlamında çok cazip gibi görünse de aslında kız çocukları için de yeterli miktarda oyun bulunmaktadır… Özellikle kız çocukları için geliştirilen ve yüz binlerce tutkunu bulunan Giysi oyunları, bu oyunların başında yer almaktadır.

Özellikle çizi dizi karakterlerini giydirme şeklinde başlayan bu giysi oyunları ile ilgili gelişim, süreç boyunca artan bir ivmeyle varlığını sürdürmeye devam etmiştir. Oyunfun.Net adresinde yer alan Barbi giydirme oyunu da bu ivmelenmenin bir ürünü olarak piyasaya çıkmıştır. Barbi karakterini bilmeyen yoktur herhalde… Özellikle 3-10 yaş grubu kız çocukların hayran olduğu Barbi karakterini giydirmek, hem çocukların hayalgücü gelişimi açısından yararlı olacaktır, hem de eğlenmek için sokaklarda koşup yorulmaya gerek olmadığının iyi bir örneği…

Sitede yalnızca Barbi giydirme değil, aynı zamanda Prenses giydirme oyunu da yer almakta… Bu oyunun amacı da diğer giysi oyunlarında olduğu üzere oyun kahramanının çocukların hayal güçleri doğrultusunda giydirilmesidir... Eğer siz de çocuğunuz sokağa çıktığında endişeleniyor, oyun saatlerini sizin gözetiminizde, evde, bilgisayar başında geçirsin istiyorsanız giysi oyunları mükemmel bir seçenek olacaktır.

Tabii ki herkes giysi oyunlarının nasıl oynandığını bilmek zorunda değil. Bu sebepten ötürü, bilmeyen herkes giysi oyunlarının nasıl oynandığını öğrensin diye aşağıdaki videoyu yayımlıyoruz. Dilerseniz video aracılığı ile giysi oyunları nasıl oynanır kolaylıkla öğrenebilirsiniz.