Artık yeter..!

Artık yeter. Bıktım rol yapmaktan. İçime ağlarken, kimse bilmesin diye yalandan gülmekten bıktım. Mutluymuş gibi davranmaktan, her şeye gülmekten, göz yaşlarımı akıtamadan, içime haykırarak ağlamaktan bıktım. Bundan sonra böyle olmayacak ama. Haykıracağım herkese, bağıra bağıra ağlayacağım. Gülmek yok bundan sonra, ben de insan olacağım. Önüme gelene hıçkıra hıçkıra ağlayıp, bağıra çağıra dışıma haykıracağım..

Sessiz olmak yok artık. Bıktım susmaktan. Ama öyle bir konuşacağım ki artık kimsenin yanımda durmaya ne yüzü ne de hakkı kalacak. Herkesi susturacağım ve sadece kendim konuşacağım. Her gün ölüp ölüp dirilmekden bıktım. Artık ben öldüreceğim onlar dirilecek. Artık maktul değil, katil olacağım. İnsanların hayatını yıkacağım. Her nasıl ki benim hayatımı yıktılar. Şimdi de onlar mutsuzluğa mahkum kalacaklar.

Herkesten intikam alacağım. Önce cenazemde önü dönük ağlayıp, ardı dönük gülenlerden. Sonra beni sırtımdan vuranlardan, Satışı koyanlardan. Bana hüsran yaşatanlardan, dımdızlak bırakıp gidenlerden, geceler boyu ağlatanlardan teker teker hesap soracağım. Vakit intikam vaktidir. Ağlatmak hükümdür şimdi. Teker teker, hepsinin gözlerinin içine baka baka, onlar ağlarken ben güleceğim..

İşte ben böyle biriyim...

Gününüz hayırlı, hayatınız her daim mutlu ve neşeli olması dileği ile...

Etiketler: rol yapma